Răzvan Trandu: „Înțeleg și poziția suporterilor, dar și cea a autorităților”


Răzvan Trandu e unul dintre primii fotbaliști veniți dinspre Recaș la Timișoara. Mijlocașului în vârstă de 21 de ani i-a expirat împrumutul la gruparea de la cramă și se antrenează, din această săptămână, cu Poli.

Răzvan Trandu a evoluat un an și jumătate la Recaș, sub formă de împrumut. Tânărul mijlocaș a reușit promovarea în Liga a II-a cu gruparea pregătită de Cosmin Petruescu, iar acum, după expirarea împrumutului, s-a întors la stadionul „Dan Păltinișanu”. Fotbalistul speră ca starea de incertitudine să se risipească cât mai curând. „Sper să evoluez pentru prima echipă și să se finalizeze lucrurile între AC Recaș și Poli. Momentan nu știu nimic, am vorbit și cu foștii colegi de la Recaș dar nici ei nu au mai multe detalii. Pe mine m-a sunat domnul Adi Stoicov, să mă prezint la reunire, deoarece mi-a expirat împrumutul. Pe băieți i-am găsit dornici să începem, așteaptă și ei să se lămurească situația”, a declarat Trandu.

Tânărul fotbalist timișorean consideră că la Recaș sunt jucători care pot ajuta noua echipă a autorităților locale. „Am avut o perioadă bună la Recaș, deoarece am reușit să promovăm. M-au ajutat și băieții de acolo, pentru că la început n-am reușit să mă impun, dar apoi am demonstrat pe teren că merit să joc. Acolo sunt jucători buni, care pot ajuta noua echipă. Nu pot eu să dau nume, staff-ul tehnic e cel mai în măsură să ia această decizie. Eu cred că se poate promova cu cei care am rămas aici, plus o parte din jucătorii de la Recaș, pentru că nivelul nu e foarte ridicat. Cu muncă, seriozitate și dăruire, cred că putem promova”, a mai spus Trandu.

Răzvan Trandu spune că îi pare rău de clubul din Recaș, care nu își mai poate continua activitatea, asta deși în ultimii trei ani s-a bătut la promovarea în liga secundă. „Pentru băieții de la Recaș e păcat, de trei ani se chiunuie să promoveze, iar acum când au reușit, echipa s-a desființat. E păcat, dintr-un motiv politic, această echipă nu va mai exista”, a mai spus Trandu.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani înțelege și nemulțumirea suporterilor, deoarece e pentru a treia oară când li se cere să accepte un compromis pentru salvarea echipei. „Îi înțeleg pe suporteri, e deja al treilea artificiu care se face la Poli. Dar totuși, e mult mai greu să pornești de jos, ai nevoie de cel puțin cinci ani până să ajungi în prima ligă, iar investiția ar fi mult mai mare. Sunt două opinii pe care le înțeleg”, e de părere Trandu.

Răzvan Trandu a făcut meciuri bune în tricoul Recașului, remarcându-se mai ales în duelurile cu Poli II. La ultima întâlnire directă, din penultima etapă a campionatului trecut, a deschis „balul”, dintr-o lovitură liberă, în acel 7-0 care a consfințit promovarea „atleticilor” în eșalonul secund. „Am încercat să îmi fac datoria. Sper că am demonstrat că merit să revin la Poli. Mi-a fost greu să joc împotriva colegilor mei. Mai ales în ultimul meci, când am învins 7-0, mi-a părut rău să îi văd atât de demoralizați. Însă eu nu mi-am făcut decât datoria de fotbalist”, a conchis Trandu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply