Cristian Fenici, din nou la națională


CSU Poli va avea un singur reprezentant în echpa națională, în primele două jocuri de calificare la Campionatul European din 2014. E vorba despre căpitanul alb-violeților, Cristian Fenici, convocat de Eliodor Voica pentru duelurile cu Slovenia și Islanda.

La fel ca și la ultimele acțiuni ale echipei naționale, singurul reprezentant al lui CSU Poli sub tricolor va fi Cristian Fenici. Experimentatul centru al alb-violeților a primit scrisoarea de convocare din partea selecționerului Eliodor Voica, pentru primele două jocuri din campania de calificare la Campionatul European din 2014, cu Slovenia și Islanda.

Cristian Fenici se va întâlni la lot cu alți patru foști jucători ai Politehnicii. E vorba despre interii Alexandru Șimicu (HCM Constanța) și Andrei Păiuș (Știința Bacău), extrema Mihai Sadoveac (HCM Constanța) și de pivotul Marius Novanc (Știința Bacău).

Echipa națională se va reuni la Piatra Neamț, urmând să plece de acolo la Koper, locul de disputare al meciului cu Slovenia, programat pe 31 octombrie. Cinci zile mai târziu, tricolorii vor întâlni, la Piatra Neamț, reprezentativa Islandei.

About Gabriel Toth

Leave a Reply