Poli vrea victoria și la ultima reprezentație din acest sezon

Poli Timișoara se află în fața ultimului meci al sezonului. Alb-violeții primesc vizita celor de la CSM Rm. Vâlcea, echipă antrenată de un fost polist, Alin Artimon.

Poli încheie mâine unul dintre cele mai tumultuoase sezoane din istorie. După un parcurs fără emoții în Liga a II-a, echipa a obținut matematic promovarea în primul eșalon cu trei etape înainte de final. Din păcate, această performanță va rămâne doar pe hârtie, Comitetul Executiv al FRF anunțând astăzi că Gaz Metan Severin va fi cea de-a 18-a competitoare a Ligii I din sezonul viitor, spulberând astfel și cea mai mică speranță a alb-violeților.

Chiar și în aceste condiții, antrenorul Valentin Velcea, care s-ar putea afla mâine la ultimul joc pe banca Politehnicii, își dorește o victorie care să asigure fotoliul de lider pentru elevii săi. „Ne așteaptă o ultimă etapă din care îmi doresc 3 puncte și să rămânem pe primul loc. Chiar dacă nu mai avem ce face cu rezultatul, tot ce realizăm ne punem în CV-urile personale. Dacă vom termina campionatul pe primul loc, nu ar fi un lucru întâmplător”, a declarat Velcea.

Pentru meciul de mâine, singura absență certă e cea a lui Andrei Dăruială, accidentat. Șansele de a-și face mâine apariția în teren sunt minime și pentru Cristian Scutaru și Mircea Axente, cei care sunt cu un picior în curtea lui Dinamo. Cu toate acestea, Velcea îi așteaptă la meci. „Axente și Scutaru sunt chemați în lot, am pregătit meciul cu toți cei care și-au introdus memoriul. Sunt pregătit și cu ei, și fără ei pentru acest meci”, a mai spus Velcea.

O nouă promovare la prima echipă: Iulian Vântură

Valentin Velcea pregătește un nou debut la prima echipă, în meciul cu Rm. Vâlcea. E vorba despre atacantul Iulian Vântură, unul dintre cei mai buni jucători ai generației 1993 de la Poli. Acesta a impresionat în campionatul juniorilor A de anul trecut, atunci când a marcat golurile prin care Poli 2002 a învins în finala mică pe Dinamo, dar și în acest an, când a adus practic calificarea alb-violeților în semifinale, prin „dubla” semnată în meciul cu U Cluj.  „L-am cooptat în lot pe Vântură. Să vedem dacă va și juca. Personal, îmi doresc acest lucru, pentru că e un jucător cu foarte bune calități”, a explicat Velcea.

Biletele se vând de astăzi

Tichetele pentru meciul de mâine, dintre Poli și CSM Rm. Vâlcea, se vor pune în vânzare în această după-amiază, la punctele obișnuite din oraș. Prețul acestora va fi identic cu cel de până acum: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I și II.

Partida Poli Timișoara – CSM Rm. Vâlcea va avea loc mâine dimineață, de la ora 11, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. La fel ca și în rundele precedente, confruntarea va fi netelevizată.

About Gabriel Toth

Leave a Reply