Poli a încheiat cu fruntea sus unul dintre cele mai triste sezoane


Poli Timișoara a terminat pe primul loc în Liga a II-a, după remiza de astăzi, de pe teren propriu, cu CSM Rm. Vâlcea. Jucătorii s-au bucurat alături de suporteri pentru performanța din teren, mai ales că mulți dintre ei pare să fi fost ultima apariție în alb-violet.

Tehnicianul oaspeților, Alin Artimon, s-a despărțit în urmă cu doar două luni de Poli, unde a fost coordonator al sectorului juvenil. Actualul antrenor al formației vâlcene spune că rezultatul de astăzi e prea puțin important, problema reală fiind viitorul echipei-fanion a Banatului. „În acest moment nu contează prea tare rezultatul sau ce am reușit să arătăm astăzi, în comparație cu ceea ce se va întâmpla cu Poli. Sper că încă se mai poate schimba ceva, iar Poli să rămână măcar în Liga a II-a. Sper să apară o portiță, un loc cadou cum se vehiculează pentru Craiova. Dar am senzația că pentru Timișoara nu vor fi surprize plăcute. Ar fi păcat ca un astfel de club să dispară. Pentru copiii pe care îi antrenez a fost un meci important, s-au simțit importanți, au jucat pe un stadion de Liga I, cu o echipă de Liga I. Am încercat să ne ridicăm la valoarea jucătorilor lui Poli”, a declarat Artimon.

Valentin Velcea a bifat și ultimul obiectiv personal pe care și l-a trasat la Timișoara, acela de a termina pe primul loc în serie. Șansele ca tehnicianul în vârstă de 38 de ani să continue alături de Poli sunt destul de mici în acest moment, el declarând săptămânile trecute că ar fi dispus să rămână în condițiile unei stabilități din toate punctele de vedere. „A fost un meci fără încărcătură, eventual una psihică legată de locul 1, noi dorind cu orice preț să terminăm aici. Iată că a venit și acest moment. Mulțumesc staff-ului, jucătorilor, suporterilor. Noi încă nu știm ce ne rezervă viitorul. Am realizat o performanță oținută cu mare greutate, suntem o parte a istoriei acestui club. E foarte greu să spunem acum când vom mai întâlni această performanță. Ați văzut cât de reținut s-au bucurat jucătorii și suporterii după această amară promovare”, a declarat Velcea.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply