Informatica Timișoara și-a aflat adversarul din optimile Cupei României

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

Astăzi, la sediul FRF, s-a tras la sorți programul optimilor de finală ale Cupei României la futsal. Informatica Timișoara va avea parte de o misiune dificilă, urmând a întâlni, în deplasare, pe United Galați, formație clasată pe poziția a patra în Liga I.

Informatica Timișoara va lupta cu incomoda grupare din Galați pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României. Cele două echipe s-au întâlnit în turul campionatului, tot la malul Dunării, bănățenii reușind atunci o victorie clară, 5-0. United e, de altfel, unicul club reprezentat de două echipe în faza optimilor de finală, echipa-satelit, care evoluează în Liga a II-a, fiind calificată fără joc, după retragerea echipei Galactic Focșani.

Runda optimilor se va disputa în zilele de 2 şi 3 martie, însă programul poate suferi modificări în funcţie de televizări, anunță site-ul Federației Române de Fotbal.

Iată programul optimilor:

Spicom Sfântu Gheorghe – Autobergamo Deva
Colţea 1920 Braşov – KSE Târgu Secuiesc
Bukovina Vicov – Dunărea Călăraşi
Imperial Wet Gheorgheni – Pro-Tineret Sighişoara
City’Us Târgu Mureş – Muncitorul Reşiţa
Concordia Chiajna – FK Odorheiu Secuiesc
United 2 Galaţi – CSMS Iaşi
United Galaţi – Informatica Timişoara

Convocare la naționala U21 a României

Naţionala de futsal Under 21 va disputa, în următoarele zle, trei meciuri amicale, dintre care primele două cu echipa de tineret a Italiei, la Noicattaro (Bari). În lotul convocat de selecționerul Endre Kacso se regăsește și tânărul portar al Informaticii Timișoara, Theodor Lungu-Badea, în vârstă de 16 ani.

Lotul de tineret s-a reunit astăzi, iar diseară are programat un antrenament în Sala Sporturilor din Otopeni. Plecarea spre Italia va avea loc mâine dimineață, la ora 6.30, primul amical fiind programat chiar mâine seară, de la ora 21. Ultimul meci de verificare al „tricolorilor mici” va f în compania formației Virtus Rutigliano.

About Gabriel Toth

Leave a Reply