GALERIE FOTO: BC Timișoara produce surpriza și învinge Oradea

BC Timișoara a trecut în această seară, cu 89-84, de CSM Oradea, într-un meci din etala a XIII-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Alb-violeții bifează al doilea succes stagional, după cel din runda a VII-a, tot din sala „Constantin Jude”, contra Mediașului.

BC Timișoara a reușit o victorie mare astăzi, în fața unei adversare cu pretenții în campionatul românesc, CSM Oradea. Prima parte a întâlnirii a aparținut bihorenilor, care s-au aflat la conducere după primul sfert, cu 23-20, intrând apoi la cabine la adăpostul unui ecart de șase lungimi, 45-39.

Formația pregătită de Milorad Perovic a revenit însă mult mai decisă pe parchet, schimbând deznodământul partidei după un sfert 3 de excepție. Cu 10 minute înainte de final, BC Timișoara conducea cu 63-56, în actul final oaspeții nereușind decât să mai „ciuntească” din diferența finală, de cinci puncte în favoarea „leilor”.

Principalul marcator al bănățenilor a fost Subotic, cu 24 de puncte, urmat de Dapa 21, Dundjerski 18, Toth 11, Smith 8, Jelenic 5, Ziveranovic 2. De partea cealaltă, orădenii au punctat prin Mandache 14, Markovic 14, Nuhanovic 12, Franklin 9, Pașca 9, Barac 9, Barnette 7, D. Popescu 6, Lucic 2 și Țibârnă 2.

Vă oferim mai jos o amplă galerie foto de la jocul de astăzi, realizată de Emanuel Titus Iliesi

About Gabriel Toth

Leave a Reply