Eșecuri în deplasare pentru handbalistele Timișoarei

Weekend nefacs timisoara handbal femininst pentru cele două grupări de handbal feminin din Timișoara. Atât Universitatea, cât și CST, au pierdut, pe teren străin, la diferențe considerabile.

Universitatea Timișoara, „lanterna” Seriei B a ligii secunde, a cedat, scor 23-34, în deplasare, la CSM Bistrița. Fetele pregătite de Cornel Jude au rămas mult în spatele adversarelor încă de la pauză (7-13), pentru ca în partea secundă, probelmele medicale pe care le-au acuzat câteva jucătare să îngreuneze și mai mult situația echipei. Remarcatele grupării studențești în meciul de la Bistrița sunt Gabriela Curtuiuș (7 goluri) și Ana Maria Pester (5 goluri).

Într-un joc disputat ieri, CS Timișoara, ocupanta locului 2 și cu participarea aproape bătută în cuie la barajul de promovare, a suferit o înfrângere usturătoare, 21-29, în deplasare, la Sfântu Gheorghe. Fără o serie de jucătoare de bază și cu bun singur portar în lot, elevele lui Sorin Voicu n-au putut emite pretenții în fața gazdelor de la Bowling Bobowling, care aveau un ecart de 10 puncte încă de la pauză (19-9). Principala marcatoare a formației de pe Bega a fost Loredana Sas (6 goluri), urmată de Alina Cioriciu (4 goluri).

Săptămâna viitoare, ambele grupări timișorene vor evolua pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului. Universitatea va primi vizita formației din Sfântu Gheorghe, în vreme ce Clubul Sportiv va pregăti barajul de promovare în fața celor de la Chimia Râmnicu Vâlcea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply