CSU Poli a plecat la Debrecen în efectiv redus


Handbaliștii de la CSU Poli au pornit luni, la orele prânzului, către Debrecen, locul unde se vor pregăti vreme de 12 zile. Delegația alb-violeților a fost însă extrem de restrânsă în ziua plecării, aproape jumătate dintre componenții lotului lipsind, din diverse motive.

CSU Poli n-a fost în efectiv complet în prima zi a cantonamentului de la Debrecen. Cei patru sârbi din lot – Djuricin, Mrakic, Spahic și Torbica – au fost învoiți cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, accidentații Silviu Băiceanu și Ioan Luca nu au făcut deplasarea, ei având un program separat de recuperare, Adrian Cristescu a avut un deces în familie, în vreme ce Andrei Grasu și Cristian Fenici sunt în continuare la lotul național.

De altfel, Gligore Czari îi va avea la dispoziție pe cei doi internaționali abia spre finalul săptămânii, lotul României aflându-se în aceste zile în Germania, acolo unde va susține două jocuri de pregătire. Fenici și Grasu își vor măsura forțele, miercuri seară, cu reprezentativa similară a Germaniei, meci programat la Stuttgart, de la ora locală 20.15. Joi, în încheierea stagiului, tricolorii lui Eliodor Voica vor înfrunta o formație din 2. Bundesliga, BBM Bietigheim.

În prima parte a cantonamentului de la Debrecen, CSU Poli va continua antrenamentele preponderent fizice începute încă de la Timișoara, urmând ca apoi handbaliștii lui Gligore Czari să reintre în sală, pentru primele exerciții cu mingea. Alb-violeții și-au fixat un prim amical puternic al iernii, pentru 19 ianuarie, ziua revenirii din Ungaria, pe terenul lui Pick Szeged. Până la începerea returului, CSU Poli va organiza o nouă ediție a tradiționalei competiții Turneul Banatul, fixată pentru zilele de 25 și 26 ianuarie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply