CS Timișoara, triumfătoare la Memorialul „Monica Anghel” de la Arad


Handbalistele de la CS Timișoara au câștigat cea de-a V-a ediție a Memorialului „Monica Anghel”, desfășurat în weekend, la Arad. Fetele pregătite de Sorinel Voicu s-au impus în toate cele trei partide și au dat golgheterul turneului.

CS Timișoara a participat, la finele săptămânii trecute, la un patrulater disputat la Arad, în memoria regretatei antrenoare de handbal Monica Anghel. Alături de formația din capitala Banatului au mai concurat o selecționată a Aradului, CSC Paleu Bihor și gruparea maghiară Letavertes.

Rămas fără reprezentantă atât la handbalul masculin cât și la cel feminin, Aradul nu a reușit să alinieze o garnitură care să pună probleme formației timișorene, care s-a impus cu 25-17 în partida inaugurală a turneului. Bănățencele au avut un meci mult mai greu în fața micuței grupări CSC Paleu, în fața căreia s-au impus finalmente cu 20-19, însă gruparea bihoreană a condus chiar și la șase lungimi. În ultimul meci, s-au întâlnit formațiile cu maximum de puncte până în acel moment, CS Timișoara și trupa maghiară Letavertes, fetele lui Sorinel Voicu având și de această dată câștig de cauză, scor 20-15.

Alături de cupa rezervată învingătoarei, pe Bega a ajuns și titlul de golgheter al turneului, adjudecat de Marcela Malac. Clasamentul final al competiției se prezintă astfel:

1. CS Timișoara        6p. (65-51)
2. Letavertes            4p. (48-43)
3. Sel. Arad                2p. (44-55)
4. CSC Paleu Bihor  0p. (48-56)

CS Timișoara se va pregăti în continuare pe plan local, tehnicianul Sorinel Voicu intenționând să mai fixeze cel puțin un joc de pregătire pentru echipa sa. Formația timișoreană va debuta în returul Diviziei A pe 3 februarie, în derby-ul local cu Universitatea. La jumătatea campionatului, CST ocupă locul 12 (antepenultimul), cu doar 8 puncte acumulate.

About Gabriel Toth

Leave a Reply