Cifrele meciului: Fără emoții, în fața unei echipe resemnate

Poli Timișoara a câștigat disputa cu Mureșul Deva mult mai ușor decât o arată scorul. Alb-violeții au dominat meciul de la un capăt la altul, în fața unei grupări resemnate deja cu gândul retrogradării în Liga a III-a.

Deși n-au marcat în primele 45 de minute, alb-violeții s-au aflat aproape în permanență în terenul oaspeților. Nu mai puțin de 10 șuturi au fost trimise înspre poarta lui Aposol, cel care a avut și patru intervenții salvatoare în prima jumătate a meciului. De asemenea, timișorenii au beneficiat și de cinci lovituri de colț, însă fazele fixe n-au mai reprezentat și de această dată punctul forte al echipei, așa cum s-a întâmplat runda trecută, la Târgoviște. De partea cealaltă, devenii au tras singurul lor șut pe poartă din acest meci prin Andrei Buda, însă Kirev n-a avut probleme în a reține balonul.

Ostilitățile s-au desfășurat la fel și în partea secundă, cu deosebirea că oamenii din atacul Politehnicii au fost mai eficienți. Adrian Popa și Rover Cârstea și-au înscris pentru prima oară numele pe lista marcatorilor, aducând victoria trupei lui Velcea. De remarcat intrarea foarte bună a brazilianului Rocha, din repriza a doua, care s-a aflat la originea primului gol și a creat câteva faza spectacuyloase pe flancul stâng.

Poli Timișoara – Mureșul Deva în cifre:

Șuturi spre poartă (pe poartă): 21 (8) – 3 (1)

Cornere: 6-2

Faulturi: 10-11

Cartonașe galbene: 1-2

Cartonașe roșii –

About Gabriel Toth

Leave a Reply