ASU Poli revine pe „Știința”, în fața Unirii Leucușești


ASU Poli va disputa, duminică după-amiază, primul joc pe teren propriu din acest retur, în fața celor de la Unirea Leucușești. Tehnicianul Paul Codrea își dorește ca elevii săi să-și facă meciul ușor, mai ales în perspectiva seriei de foc ce se anunță în următoarele trei runde.

ASU Poli nu își permite niciun pas greșit duminică, în primul joc oficial pe „Știința” din 2013. Alb-violeții vor primi vizita Unirii Leucușești, formație de care au dispus în tur cu 4-1. După debutul cu dreptul în cariera de antrenor, de la Liebling, Paul Codrea speră ca elevii săi să îi ofere mai puține emoții în jocul din această săptămână. „Mă aștept la o nouă victorie, una mult mai clară decât în primul meci. Cred că la Liebling băieții au avut și ceva emoții, terenul a fost greu. E totuși începutul returului, echipa lucrează de puțin timp cu mine. Cred că băieții au nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu mine și pentru a conștientiza ce vreau de la ei. Facem însă zilnic progrese”, spune Paul Codrea.

Fostul internațional recunoaște că se află într-o postură ingrată pentru un antrenor, aceea de a nu ști absolut nimic despre viitorul adversar, însă e convins că dacă băieții îi vor aplica planurile în teren, nu vor fi probleme. „Nu știu absolut nimic despre cei de la Leucușești. E puțin ciudat, dar oricum eu mă concentrez în primul rând pe echipa mea. Asta îmi va fi deviza în viitoarea carieră, voi încerca să mă concentrez cât mai mult pe ai mei. Normal, voi încerca să culeg informații și despre adversar, dar în acest moment mă interesează mai mult echipa mea”, a mai spus Codrea.

Antrenorul Paul Codrea nu se va putea baza nici la acest meci pe… jucătorul Paul Codrea. Verdictul din litigiul cu fostul său club, Rapid București, a fost amânat din nou, dar se pare că totul se va clarifica până pe 31 martie. „Am primit niște termene, nici eu nu mai știu care sunt, pentru că am fost amânat deja de atâtea ori încât nu mai înțeleg nimic. Se pare că totul trebuie să se decidă până pe 31 martie, atunci voi ști 100% ce se va întâmpla. Dar în principiu, voi deveni jucător liber de contract”, a explicat Codrea.

Partida dintre ASU Poli și Unirea Leucușești se va disputa duminică, de la ora 15, pe stadionul „Știința”. Meciul va fi condus de o brigadă formată din Florian Moț – Patricia Samsudean și Andrada Aloman. Observatori vor fi Cornel Avram și Livian Hotico.

About Gabriel Toth

Leave a Reply