6 din 6! ASU Politehnica învinge și la Giarmata și are maximum de puncte

DSC_0549 (Medium)Nici nu se putea mai bine! ASU Politehnica are 6 puncte după două etape și așteaptă cu optimism derby-ul de săptămâna viitoare, cu Metalurgistul Cugir. Alb-violeții s-au impus clar în deplasarea de astăzi, de la Giarmata, scor 3-1, la capătul unui meci dominat cu autoritate de elevii lui Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica a controlat partida încă de la început. Alb-violeții au avut posesia, și-au creat câteva ocazii bune de a marca, deschiderea de scor venind în minutul 28. Ghinescu l-a deschis în stânga lui Taub, acesta a trimis înapoi la Țugui, iar fostul junior al Romei a punctat cu un șut plasat, de la 16 metri, la care Luca nu a avut replică.

Gazdele nu au pus presiune pe poarta lui Burtic decât în debutul părții secunde. La două minute de la reluare, Olariu a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, ușor lateral stânga, însă Burtic a reușit să rețină chiar pe linia porții, în doi timi. Au mai urmat câteva minute de posesie ale Giarmatei, însă totul s-a oprit în minutul 55, atunci când alb-violeții și-au dublat avantajul. Birău a centrat de pe stânga, Bilia, aflat în fața porții a lovit cu capul, Luca a respins în față, până la Bădăuță, care a împins mingea în plasă. Timișorenii au mai avut câteva ocazii bune de a marca pe contraatac, reușind în cele din urmă golul de 3-0 în minutul 82, prin nou-intratul Tulcan, care a recepționat o pasă de la Codrea și a înscris din poziție de unu contra unu cu Luca. Millenium a reușit golul de onoare în ultimul minut al timpului regulamentar, prin antrenorul secund Alin Molcuț, care a profitat de un moment de neatenție în defensiva alb-violetă și l-a executat pe Burtic.

ASU Politehnica (antrenor Sorin Brîndescu): Burtic – Contescu, Bilia, Gălan (cpt.), Taub – Rebenciuc – Birău, Țugui, Giuricici, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat Marin, Vucea, Tulcan și Codrea.

Millenium Giarmata (antrenor-jucător Răzvan Leucă): Luca – Fl. Olariu, Domșa, Soare, Ciobănică, Leucă, Butură, R. Corlățeanu (cpt.), DObra, M. Olariu, Beloescu. Au mai intrat Stoica, Diarra, Molcuț și Buzdugan.

About Gabriel Toth

Trackbacks

Leave a Reply