Liga a III-a | Maximum de puncte pentru ASU Politehnica și Cugir! Urmează duelul direct

11988376_893318847419245_2052984269155022914_nDupă runda a doua din C4, doar două formații au rămas cu maximum de puncte. Nou-promovata ASU Politehnica și Metalurgistul Cugir, formații ce se vor înfrunta în meci direct sâmbăta viitoare, pe „Știința”. Din jocurile disputate ieri, surprinde eșecul Hunedoarei, chiar pe teren propriu, în fața Performanței Ighiu și poate chiar remiza albă înregistrată la Motru, între Minerul și Național Sebiș.

ASU Politehnica are parte de un debut perfect de sezon. După 3-0, în prima rundă, cu Minerul Motru, alb-violeții s-au impus ieri, cu 3-1, la Giarmata. Țugui, Bădăuță și Tulcan au punctat pentru învingători, iar antrenorul secund Alin Molcuț a reușit golul de onoare al gazdelor. Mai multe detalii, în cronica meciului.

Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0

Start ca din pușcă și pentru Metalurgistul Cugir. Gruparea de sub Dragana a acumulat maximum de puncte după două runde, reușind să depășească ieri, pe teren propriu, nou-promovata Măgura Cisnădie. 2-0, scor stabilit încă de la pauză, grație reușitelor lui Ionuț Radu și Chelaru. Să mai spunem că formația sibiană a încheiat meciul în inferioritate numerică, Negruț fiind eliminat în minutul 30 pentru injurii aduse brigăzii de arbitri. Conform ziarulunirea.ro, jucătorul s-a luat la harță și cu membrii staff-ului gazdelor, în drumul său spre vestiare.

Metalurgistul Cugir (antrenor Marius Opric): Dragotă – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru, Piko, Necșulescu, Gergar – I. Radu, Goronea. Au mai intrat Cîrstean, Neagu, L. Moldovan și Tăban.

Măgura Cisnădie (antrenor Ioan Luca): Căbuz – Barbu, Natea, Bâra, Moisi, Beza, Petrescu, Tătar, Gombar, Radu. Au mai intrat Bobeș, Vladu, Stănică și Nasta.

FC Hunedoara – Performanța Ighiu 1-2

Fără îndoială, surpriza etapei a doua. Hunedoara, considerată de mulți specialiști drept principala candidată la promovare, a fost învinsă chiar sub furnale de nou-promovata din Ighiu. Oaspeții au condus cu 2-0 până spre final, prin reușitele lui Romică David (min. 18, din penalti) și Bălaș (min. 85). Hunedorenii au redus din handicap în ultimul minut de joc, prin golul lui Crengăniș. Să spunem că ambele echipe au încheiat jocul în inferioritate numerică. Mai întâi, Opârlescu de la gazde a fost eliminat în minutul 74, iar apoi Barculeț, de la oaspeți, a fost trimis și el la vestiare, în minutul 81.

FC Hunedoara (antrenor Victor Roșca): Raț – Maghici, Opârlescu, Mardare, Petresc – Ionicescu – Simioniv, Bozian, Dragoescu – Crengăniș, Tecsi. Au mai intrat Ursachi, Cr. Creciunesc, Trășcan.

Performanța Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): Bodea – Rodean, Potopean, Turuș Ov., Toma, Bărcăuleț, Oniche, Buda, Giurgiu, Turuș S., David. Au mai intrat Moga, Bălaș.

Minerul Motru – Național Sebiș 0-0

Un rezultat pe care îl putem considera o jumătate de surpriză. Gruparea arădeană, cu un lot bun pentru acest nivel, nu găsește drumul spre gol după 180 de minute din acest campionat. Minerul, care a putut fi văzută săptămâna trecută la Timișoara, nu a arătat mare lucru, mai cu seamă în ofensivă, unde a reușit rareori să pună în pericol poarta adversă.

Rezultatele complete ale etapei a 2-a din C4:

CSO Filiaşi – CSU Craiova II 3-0
Pandurii II – CS Ineu 0-0
CSM Lugoj – Mama Mia 0-1
Millenium Giarmata – ASU Politehnica 1-3
Metalurgistul Cugir – Măgura Cisnădie 2-0
FC Hunedoara – Performanţa Ighiu 1-2
Minerul Motru – Naţional Sebiş 0-0
Cetate Deva stă

O rundă săracă în goluri, doar 13, ceea ce înseamnă o medie de 1.8 pe meci. Iată și ierarhia marcatorilor, care are în frunte doi jucători de la Cugir:

3 goluri: Mazarache (Craiova 2), Chelaru (Cugir), I. Radu (Cugir);
2 goluri: Pribac (Deva), Fotescu (Filiași), Bălaș (Ighiu).

About Gabriel Toth

Leave a Reply