VIDEO: Rugby-ul revine pe „Dan Păltinișanu”

După mai bine de trei decenii, cel mai mare stadion al orașului va găzdui meciuri de rugby. Vicepreședintele campioanei RCM Timișoara, Dușan Filipaș, a dezvăluit că are o promisiune din partea președintelui CJT, Titu Bojin, legată de meciul cu Farul Constanța, din etapa a IV-a a Superligii, ce ar urma să se desfășoare pe „Dan Păltinișanu”.

Meciul din etapa a IV-a Superligii CEC Bank, dintre  RCM Timișoara și Farul Constanța, se va disputa pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Aceasta e promisiunea făcută de președintele CJT, Titu Bojin, campioanei naționale la rugby, RCM Timișoara, dezvăluită astăzi, de vicepreședintele clubului galben-albastru, Dușan Filipaș. Partida cu gruparea constănțeană, care se anunță un adversar redutabil la titlu prin prisma transferurilor realizate în iarnă, e programată pentru o zi de joi, 17 aprilie, de la ora 11.

Clubul timișorean va întreprinde demersuri de mutare a orei de start către seară, tocmai pentru a atrage un public cât mai numeros la stadion. Anunțul i-a luat prin surprindere pe antrenorul Danie de Villiers și căpitanul Stelian Burcea, prezenți și ei la conferința de presă de astăzi.

Meciul cu Farul Constanța va constitui o bună verificare în ceea ce privește modul în care gazonul de pe „Dan Păltinișanu” va rezista unui meci de rugby, aceasta fiind, până acum, principala explicație a autorităților de a întârzia disputarea meciurilor campioanei naționale pe cea mai încăpătoare arenă a orașului.

În atașamentul VIDEO puteți asculta declarația integrală a vicepreședintelui Dușan Filipaș legată de acest subiect.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply