Victorie categorică la Vârșeț pentru BCM Danzio

Biljana Pesovic, principală marcatoare împotriva fostei sale echipe

BCM Danzio se simte bine în Serbia. Formația pregătită de Dan Ionescu a înregistrat joi o nouă victorie în țara vecină, 79-48 cu Hemofarm Vârșeț, unul dintre adversarii tradiționali din jocurile de pregătire pentru baschetbalistele din Timișoara.

Trei meciuri, trei victorii. Acesta este bilanțul lui BCM Danzio după jocurile amicale susținute în Serbia. Fetele lui Dan Ionescu au învins joi, cu 79-48, în deplasare, pe Hemofarm Vârșeț, continuând astfel seria începută săptămâna trecută, cu cele două victorii de la Vrbas.

Timișorencele au controlat autoritar partida, diferența înregistrată pe tabelă, la finalul celor 40 de minute de joc, nelăsând loc de comentarii. Biljana Pesovic, de altfel fostă jucătoare la Hemofarm, a marcat cele mai multe puncte pentru BCM Danzio, 14. Au urmat-o Natasa Mijatovic și Adina Stoiedin, cu câte 12 puncte, Andra Haas, cu 10, Tiffany Brown și Nevena Saponjic, cu câte 8, Antoinette Thompson, cu 5, Marta Fodor și Bianca Blanaru, cu câte 4, și Dora Ardelean, cu 2 puncte. În partida de la Vârșeț au mai jucat Miruna Crâsnic și Alexandra Bălăceanu.

Pentru BCM Danzio, meciul de la Vârșeț a reprezentat o ultimă repetiție înaintea debutului oficial în noul sezon. La mijlocul săptămânii viitoare, timișorencele vor evolua în prima fază a Cupei României, în deplasare, la Rapid București. Cele două jocuri vor avea loc miercuri, 12 septebrie, și joi, 13 septembrie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply