Velcea: „Am văzut o schimbare în bine față de meciul din Cupă”


Valentin Velcea consideră nedrept rezultatul de astăzi, cu UTA, arădenii egalând la singura fază de poartă creată în repriza secundă. Tehnicianul lui ACS Poli e mulțumit însă de atitudinea elevilor săi, care au arătat o evidentă creștere în joc față de eșecul din Cupa României, de la Pâncota.

Valentin Velcea a sesizat o ceștere în jocul echipei sale față de partida de marțea trecută, de la Pâncota, care a dus la eliminarea ACS-ului din Cupa României. Tehnicianul alb-negrilor acuză un fault în atac la golul UTA-ei, reușit de Miron, și consideră că rezultatul final a fost unul neconform cu cele întâmplate pe teren.

„De multe ori, fotbalul e nedrept. Spun acest lucru deoarece statistica meciului spune că am avut șase ocazii clare, din care ne-am fi putut desprinde, nefiind nevoie de un șut excepțional al lui Boldea. De partea cealaltă, pot spune că am primit un gol după un fault în atac, aceasta e părerea mea. Rămâne însă rezultatul. Mă pot declara mulțumit de ceea ce au arătat astăzi băieții în teren, ținând aici cont de tot ceea ce s-a întâmplat în această vară. Repet, suntem o echipă care trebuie să pună lucrurile la punct din mers. Avem jucători care își doresc mult, dar mai rămâne să se perfecționeze și să arate acest lucru pe teren. Am văzut o schimbare în bine față de meciul de la Pâncota, am arătat altfel, și sunt convins că de la meci la meci vom arăta o altă față a acestei echipe”, a declarat Velcea, la conferința de presă de după meci.

De cealaltă parte, antrenorul UTA-ei, Adrian Falub, e mulțumit cu punctul smuls de la Timișoara, recunoscând faptul că alb-negrii au avut inițiativa, pe aproape toată durata jocului. „A fost un rezultat echitabil. În prima repriză, deși gazdele au avut inițiativa, nu și-au creat situații clare de a marca. În partea secundă, jocul a fost mult mai echilibrat, noi ne-am apărat destul de bine, dar n-am putut pune mari probleme în atac. Am obținut un punct care ne mulțumește, în fața unei selecționate a Banatului, dacă pot să-i spun așa, pentru că din două echipe s-a format una. Mă mulțumește rezultatul după aspectul jocului, n-am practicat un joc care să ne permită să câștigăm. Recunosc, am avut și puțină șansă la golul egalizator”, a punctat Falub.

About Gabriel Toth

Leave a Reply