Universitatea, spre a șasea victorie consecutivă


Universitatea Timișoara va primi vineri vizita Centrului Național de Excelență din Dej, într-un joc reprogramat din runda a XIV-a. Băieții lui Sorin Grădinaru pornesc favoriți în întâlnirea din sala Universității de Vest, formația ardeleană ocupând locul 5 în clasament înainte acestui joc.

Universitatea Timișoara dispută vineri meciul restant din runda a XIV-a, cu Lapi Dej. Ardelenii ar fi trebuit să sosească pe Bega la 9 februarie, însă au cerut atunci amânarea meciului. În schimb, în acel weekend „studenții” au bifat întâlnirea ce ar fi trebuit să se dispute la sfârșitul acestei săptămâni, cu Torpi Târgu Mureș.

Sorin Grădinaru are tot lotul valid pentru partida cu CNE LAPI Dej, dar e foarte posibil ca tehnicianul timișorean să experimenteze un prim sextet care să cuprindă jucători ce au evoluat mai puțin. Să mai spunem că gruparea din Dej e singura care i-a smuls Timișoarei set în tur, evident, exceptând echipa din Oradea. La 3 noiembrie, Universitatea se impunea cu 3-1 în Ardeal, rezultatele seturilor fiind 25-15, 25-16, 19-25 și 25-14.

Partida Universitatea Timișoara – CNE LAPI Dej se va desfășura vineri, cu începere de la ora 16, în sala de sport a UVT.

About Gabriel Toth

Leave a Reply