Universitatea s-a impus lejer la Câmpia Turzii


Voleibaliștii de la Universitatea Timișoara au câștigat jocul din etapa a doua a ligii secunde, în deplasare, la Câmpia Turzii. Experiența elevilor lui Sorin Grădinaru și-a spus cuvântul, aceștia impunându-se cu 3-0 (25-10, 25-16, 25-15) pe terenul grupării ardelene.

După ce în prima etapă au avut parte de un meci infernal cu Oradea, câștigat cu 3-2 după 110 minute de joc, în cea de-a doua rundă a Diviziei A2, Universitatea a avut parte de o misiune mult mai ușoară. Voleibaliștii pregătiți de Sorin Grădinaru s-au impus cu 3-0 în sala „Ioan Stanațiev” din Câmpia Turzii, în fața echipei locale. Experiența acumulată de bănățeni în sezonul trecut, atunci când au evoluat în prima ligă, și-a spus din plin cuvântul. Problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment, „U” adjudecându-și seturile la 10, la 16 și la 15.

Sorin Grădinaru a deplasat la Câmpia Turzii un lot format din 11 jucători: Stănoiu, Ungureanu, Balint, Unguraș, Schiesz, Toma, Craia, Bălulescu, Flonta, Grama, Dincă.

Sâmbăta viitoare, Universitatea va primi, în sala proprie, vizita nou-formatei Banatul caransebeș, pentru singurul derby bănățean din voleiul românesc la nivel de seniori.

About Gabriel Toth

Leave a Reply