Universitatea pregătește returul doar cu antrenamente


Universitatea Timișoara traversează o nouă pauză competițională fără jocuri de verificare. Voleibaliștii timișoreni ar fi trebuit să participe în weekend la un turneu amical la Arad, contramandat însă, în cursul acestei săptămâni.

Voleibaliștii de la Universitatea Timișoara ar fi trebuit să își măsoare forțele cu formațiile de ligă secundă din vestul țării, în cadrul unui turneu amical organizat de Pro Volei Arad. Prima echipă ce a renunțat la participare e Banatul Caransebeș, iar organizatorii se gândeau chiar să invite o formație din Ungaria, alături de „U” și de Oradea. În cele din urmă, reprezentanții clubului arădean au anunțat că turneul respectiv nu se va mai organiza, după ce și timișorenii au spus pas, datorită sesiunii universitare ce începe sâmbătă și în care sunt implicați mai mulți dintre jucătorii lui Sorin Grădinaru.

Divizionara secundă din Timișoara va continua astfel pregătirile până la startul returului doar cu antrenamente în sala proprie. O situație cu care, din păcate, Sorin Grădinaru s-a obișnuit de ani de zile. Tehnicianul „studenților” ne-a mărturisit, de altfel, că din 1992, de când a preluat funcția de antrenor al echipei, nu a reușit să facă decât trei cantonamente, primul chiar în anul debutului, la Piatra Arsă. În ceea ce privește jocurile amicale, acestea au lipsit chiar și în vara lui 2011, atunci când timișorenii reveneau după mai bine de un deceniu în elită, fapt ce s-a simțit din plin în primele etape ale sezonului.

Schiesz & co. mai au la dispoziție o săptămână pentru a pregăti reluarea campionatului. Sâmbătă, 26 ianuarie, Universitatea va înfrunta, în deplasare, pe Banatul Caransebeș, meci ce contează pentru a treia etapă a returului sezonului regulat.

About Gabriel Toth

Leave a Reply