Universitatea încheie sezonul regulat la Cluj


Universitatea Timișoara va evolua sâmbătă pe terenul celor de la Chimszed Cluj, formație clasată pe 3 în seria vestică a Diviziei A2. Deși se anunță un meci ceva mai dificil, voleibaliștii timișoreni speră să le smulgă 3 puncte ardelenilor, așa cum au făcut-o și în meciul din tur.

Universitatea Timișoara va evolua sâmbătă, la Cluj, în ultimul joc din sezonul regulat al ligii secunde. Gazda bănățenilor va fi CS Chimszed, una dintre grupările ce par peste media generală a seriei vestice din A2. Gruparea ardeleană ocupă locul 3 înaintea acestei etape, cu 29 de puncte acumulate în 14 partide.

În partida tur, disputată pe 24 noiembrie la Timișoara, elevii lui Sorin Grădinaru se impuneau cu 3-0, cu seturi câștigate al 18, la 13 și la 23. O victorie la Cluj le-ar asigura bănățenilor o clasare cel puțin la egalitate de puncte cu LPS Bihorul Oradea, înaintea începerii play-off-ului.

Universitatea Timișoara ocupă în prezent primul loc în seria vestică a ligii secunde, cu 42 de puncte acumulate, însă are un joc în plus față de gruparea bihoreană, care a stat etapa trecută. La rândul lor, bănățenii vor avea o etapă de pauză săptămâna viitoare, atunci când va și cădea cortina peste sezonul regulat. Play-off-ul ligii secunde va debuta pe datat de 23 martie.

Partida Chimszed Cluj – Universitatea Timișoara se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 11.

About Gabriel Toth

Leave a Reply