Universitatea începe în forță play-off-ul: 3-0 cu Vartex Râmnicu Vâlcea

DSCF0057 (Custom)
Fără emoții la debutul în play-off pentru Universitatea Timișoara. Voleibaliștii lui Sorin Grădinaru s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Vartex Râmnicu Vâlcea, rezultat la care și-au adus contribuția toți jucătorii din lot.

Universitatea n-a avut emoții în a-și adjudeca primul succes din play-off. „Studenții” s-au impus în trei seturi în compania celor de la Vartex Râmnicu Vâlcea și, în mod normal, nu vor avea nevoie de mai mult de două jocuri pentru a accede în faza următoare.

Toate cele trei seturi au fost la discreția timișorenilor, care au început în formula de bază, în care par să se simtă din ce în ce mai confortabil juniorii Lucian Bădiceanu și Robert Vîrlan, pe parcurs antrenorul Sorin Grădinaru introducându-i și pe ceilalți jucători înscriși pe foaia de joc.

Iată cum au decurs ostilitățile în jocul de astăzi:

Setul I: 8-6, 16-11, 25-15;
Setul II: 8-5, 16-9, 25-11;
Setul III: 8-3, 16-11, 25-18.

Universitatea a început jocul cu Albert Balint, Sorin Schiesz, Lucian Bădiceanu, Daniel Dincă, Robert Vîrlan, Cătălin Ungureanu și Vlad Stănoiu (libero). Au mai intrat Eric Reitmayer, Marius Roșu, Dragoș Unguraș, Mircea Roșu și Alin Flonta.

În ciuda succesului net cu gruparea olteană, antrenorul Sorin Grădinaru s-a arătat nemulțumit de prestația elevilor săi, care au tratat cu destulă lejeritate acest duel. „Am jucat atât cât să tranșăm disputa fără emoții. Evident că nu sunt mulțumit de felul în care au jucat băieții noștri, dar conștienți fiind că adversarul nu le pune probleme, s-au relaxat iar asta a condus la o prestație mai puțin convingătoare. Nici juniorii nu m-au convins astăzi. Dacă Vîrlan a avut evoluții bune până acum, astăzi a jucat relaxat, iar Bădiceanu a fost în nota echipei și cam atât. Nu pot spune că m-a convins cineva astăzi”, a declarat Grădinaru.

Cea de-a doua manșă a disputei dintre „U” și Vartex se va consuma sâmbăta viitoare, la Râmnicu Vâlcea. În eventualitatea puțin probabilă în care oltenii vor câștiga acea întâlnire, partida decisivă se va disputa pe 22 martie, în sala Universității de Vest.

Cea de-a doua fază a play-off-ului se va disputa sub formă de turneu, urmând a reuni cele patru câștigătoare ale acestei faze. Formația timișoreană nu va participa însă la licitația de organizare a acestuia. „După toate probabilitățile nu participăm la licitație, dar sperăm ca acest turneu să fie organizat la Caransebeș, lucru care ne-ar avantaja. În mod normal, țintim calificarea la barajul de promovare. Vizavi de pretențiile pe care le vom emite acolo, momentan nu sunt semnale. Rămâne de văzut…”, a precizat Grădinaru.

About Gabriel Toth

Leave a Reply