Universitatea începe cu dreptul turneul play-off: 3-0 cu CNE LAPI Dej

995519_654864014533651_1508442347_n (Custom)

Universitatea Timișoara e la un pas de calificarea matematică la barajul de promovare în Divizia A1. Voleibaliștii lui Sorin Grădinaru au obținut un succes scontat astăzi, 3-0 cu CNE LAPI Dej, în primul meci din cadrul turneului play-off al Diviziei A2, disputat la Caransebeș, iar un succes în jocul de mâine, cu Chimszed Cluj, le-ar asigura îndeplinirea obiectivului.

Universitatea Timișoara a pășit cu dreptul în turneul play-off, desfășurat la Caransebeș. Bănățenii au răpus, într-o oră de joc, echipa Centrului Național de Excelență din Dej, singura formație ce a izbutit să le smulgă un set de-a lungul acestui sezon.

Timișorenii au început în forță jocul, tranșând clar primul set, cu 25-14. Dejenii au reușit să le pună ceva probleme universitarilor în actul secund, în care diferența a fost de doar patru lungimi, 25-21, pentru ca Schiesz & co. să triumfe și în cel de-al treilea set al jocului, 25-19.

În acest prim joc din cadrul turneului de la Caransebeș, Sorin Grădinaru a început în formula Unguraș, Schiesz, Balint, Reitmayer, Vîrlan, Ungureanu, Toma (libero). Au mai intrat Bădiceanu, Stănoiu, Flonta, Dincă și Bălulescu.

Voleibaliștii timișoreni nu vor înnopta la Caransebeș, urmând a se întoarce în localitatea cărășeană mâine dimineață, pentru disputa cu Chimszed Cluj, programată pentru ora 11. În cazul unui nou succes, trupa lui Sorin Grădinaru va obține biletele pentru barajul de promovare, indiferent de rezultatul meciului de luni, cu gazda turneului. De altfel, turpa din Caransebeș s-a impus, la rândul ei, cu 3-0 în fața lui Chimszed Cluj, astfel că sunt toate șansele ca, la duelul direct, ambele reprezentante ale Banatului să aibă calificarea asigurată.

About Gabriel Toth

Leave a Reply