Ultima întâlnire cu fanii pentru handbaliștii de la CSU Poli

CSU Poli - CS Caras Severin (12)
CSU Poli va disputa sâmbătă după-amiază ultimul joc în sala „Constantin Jude” din sezonul 2012/2013. Elevii lui Gligore Czari vor primi replica „lanternei” Universitatea Cluj și își doresc să-și ia la revedere de la fani cu o victorie clară.

CSU Poli se află în fața ultimei reprezentații pe teren propriu în actuala ediție a Ligii Naționale. Alb-violeții vor întâlni Universitatea Cluj, grupare de mult resemnată cu gândul retrogradării, dar care a obținut una dintre cele două victorii stagionale tocmai în fața timișorenilor. La 12 decembrie, trupa lui Gligore Czari ceda inexplicabil în sala „Horia Demian”, scor 20-27, pierzând astfel două puncte vitale în lupta pentru un loc în prima jumătate a ierarhiei.

„Sâmbătă avem de luat o revanșă. După cum știți, nu am făcut un joc prea strălucit în tur, iar cele două puncte pierdute la Cluj ne costă. Jucăm conta unei echipe practic retrogradate, care nu mai are nimic de pierdut și care va juca dezinvolt. Sper să nu facem noi o surpriză neplăcută, pentru că, teoretic, mai avem șanse la locul 6”, a declarat Gligore Czari.

Antrenorul bănățenilor se confruntă din nou cu probleme medicale înaintea acestei întâlniri. Cristian Antonaru, Milan Torbica și Gorjan Spahic sunt accidentați, ultimul având totuși șanse să evolueze împotriva „Șepcilor roșii”. În ciuda absențelor din lot, Gligore Czari își propune un joc spectaculos, pentru a lăsa o ultimă impresie plăcută fanilor la capătul unui nou sezon dezamăgitor.

„E ultimul joc în această stagiune pe teren propriu, vrem să jucăm bine și să lăsăm o impresie bună publicului, pe care îl așteptăm în număr mare la meci. Dacă jucăm bine, putem face și spectacol, chiar am lucrat câteva elemente la antrenament în acest sens. Importantă e însă victoria”, a mai spus Czari.

Derby-ul studențesc dintre CSU Poli Timișoara și Universitatea Cluj se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply