Schimbări la CSU Poli! Conducerea a prezentat noul antrenor al handbaliștilor alb-violeți

stefanconstantinantrenorhcm15-1322042215
Se anunță o vară a schimbărilor la secția de handbal a Politehnicii. Președintele Ioan Silviu Doboși a anunțat astăzi despărțirea de antrenorul principal Gligore Czari, la finele acestui sezon, locul său urmând a fi luat de Constantin Ștefan, ultima oară la cârma campioanei HCM Constanța.

CSU Poli va avea o cu totul altă față din sezonul viitor. Pe lângă numeroasele permutări ce se anunță la nivelul lotului, nici banca tehnică nu scapă de vântul schimbării. Președintele clubului de handbal, Ioan Silviu Doboși, a anunțat astăzi despărțirea de comun acord de antrenorul Gligore Czari, cel care a preluat echipa în turul acestui sezon. Din vară, la cârma alb-violeților se va instala Constantin Ștefan, antrenor cu 10 ani de experiență în Liga Națională.

„Am avut mai multe runde de discuții cu Constantin Ștefan, e cotat ca unul dintre primii patru antrenori din România. El va avea, pe lângă rolul de antrenor principal, și cel de manager sportiv. Cu dânsul ne-am propus să construim. A fost o provocare și pentru el să vină pentru reconstruție, inițial discuțiile noastre au pornit de la premisa că Grasu și Fenici vor rămâne, dar din păcate n-am reușit să-i păstrăm”, a declarat Doboși.

Lui Gligore Czari par să-i fi fost fatale înfrângerile de la Cluj, din turul campionatului, și cea de pe teren propriu cu Suceava, din această primăvară.

„Apreciem mult munca pe care a făcut-o domnul Czari la Politehnica și, la fel ca și în cazul altor antrenori, rămâne o poartă deschisă. Noi ne-am propus să construim însă pentru viitor, iar acest lucru îl vom face într-o nouă structură. Am însă două reproșuri: meciul pierdut la Cluj, și cel de acasă, cu Suceava, care puteau schimba situația din clasament. Discuția a fost civilizată și pertinentă cu domnul Czari, care își va încheia la finele l unii mai angajamentul cu echipa noastră.”, a mai spus Czari.

Noul antrenor al lui CSU Poli a antrenat în ultimul deceniu la Dinamo București, HC Odorhei, Universitatea Cluj și HCM Constanța. Constantin Ștefan are la activ două titluri de campioană cu Dinamo (2005) și Constanța (2012).

About Gabriel Toth

Leave a Reply