Săptămână cu două amicale pe „Dan Păltinișanu” pentru ASU Politehnica

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica va disputa în această săptămână primele meciuri de verificare pe teren propriu din această vară, iar ambele se vor desfășura pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Primul e programat mâine, de la ora 18.30, în compania unei viitoare adversare din Liga a II-a, Luceafărul Oradea. Alb-violeții revin pe „marele oval” sâmbătă, când vor întâlni, de la ora 11, divizionara secundă maghiară Szeged 2011.

ASU Politehnica se va reacomoda cu gazonul stadionului „Dan Păltinișanu” în această săptămână. Mâine, de la ora 18.30, timișorenii se vor duela cu o altă nou-promovată în eșalonul secund, Luceafărul Oradea. Bihorenii au câștigat fără mari probleme Seria a V-a a eșalonului terț în sezonul trecut, terminând competiția cu 65 de puncte, la șapte lungimi în fața următoarei clasate, Avântul Reghin.

Orădenii nu au transferat un număr mare de jucători în această vară, bazându-se în principal pe nucleul din sezonul trecut. Printre cele mai sonore nume care au ajuns la formația bihoreană sunt Paul Păcurar și Florin Ilie (fost fundaș central la Poli), ambii sosiți de la defuncta FCM Baia Mare.

În cel mai recent amical, Luceafărul a pierdut la mare luptă, cu 3-2, pe terenul nou-promovatei în Liga I Gaz Metam Mediaș, orădenii punctând prin Roșu și Păcurar. Antrenorul Florin Fărcaș a început jocul în formula: Goia – Balea, Bactăr, Moga, Radu – Feher, Berdea – C. Roşu, Păcurar, I. Ban – Arnăutu. Pe parcurs i-a mai introdus şi pe: Pap – Fl. Ilie, Nogo, Balla, Drăgan, Costea, Ţegle, Chiş Toie şi Cigan.

ASU Politehnica și Luceafărul Oradea s-au mai întâlnit, tot în cadru amical, înaintea returului ediției trecute de campionat. Bihorenii s-au impus cu 3-1 în amicalul disputat la 27 februarie la Sânmartin.

Timișorenii vor reveni pe „Dan Păltinișanu” și la finalul săptămânii. Sâmbătă, de la ora 11, va avea loc revanșa cu Szeged 2011. Cele două formații s-au întâlnit și săptămâna trecută, la Gyula, când divizionara secundă maghiară s-a impus cu 3-0.

About Gabriel Toth

Leave a Reply