RCM Timișoara revine pe „Dan Păltinișanu”: „Să stabilim un nou record de audiență”

14

RCM Timișoara a primit marți acordul oficial din partea Consiliului Județean pentru disputarea meciului din 31 mai, cu Steaua București, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Succesul disputeidin urmă cu două săptămâni, cu Farul Constanța, care a strâns peste 4.000 de spectatori pe cea mai încăpătoare arenă a orașului, se dorește a fi chiar depășit de această dată.

O nouă veste bună pentru iubitorii rugby-ului timișorean. Campioana RCM Timișoara va reveni pe stadionul „Dan Păltinișanu” pe 31 mai, atunci când e programat meciul cu Steaua București, din cadrul etapei a X-a a Superligii. Vicepreștedintele Dușan Filipaș a comunicat astăzi că răspunsul Consiliului Județean a fost pozitiv în acest sens și îi așteaptă cu această ocazie pe timișoreni la stadion în număr chiar mai mare decât la jocul cu Farul.

„Revenim pe Dan Păltinișanu pentru meciul cu Steaua și suntem conviști că va fi un nou moment de referință pentru rugby-ul timișorean. Mulțumim publicului care, prin susținerea din meciul cu Farul, ne-a dat posibilitatea să revenim acolo, dar și Consiliului Județean. Încurajăm suporterii rugby-ului și iubitorii de sport din Timișoara să își treacă în agendă această dată, de 31 mai, să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion și, dacă se poate, să stabilim un nou record de audiență”, a declarat Dușan Filipaș.

Conform programării standard, jocul ar trebui să se desfășoare dimineața, de la 11, însă conducerea galben-albaștrilor va întreprinde toate demersurile pentru mutarea acestuia la o oră mai târzie.

„Am început demersurile la federație, unde trebuie oricum să cerem acordul de schimbare a locației. Printre propunerile noastre, a fost și modificarea orei de disputare, dar asta rămâne de văzut. Ne dorim să nu fie programat meciul dimineață, ci tot după-amiază sau seara. Aici depinde însă și de disponibilitatea celor de la TVR”, a explicat Dușan Filipaș.

Joi, 18 aprilie, a marcat revenirea rugby-ului pe stadionul „Dan Păltinișanu” după mai bine de trei decenii. RCM Timișoara s-a simțit ca acasă pe marele oval de beton, câștigând, la lumina reflectoarelor, cu 35-13 în fața Farului Constanța.

About Gabriel Toth

Leave a Reply