Rapidul, pradă ușoară pentru BCM Danzio


BCM Danzio a îndeplinit astăzi o simplă formalitate în cel de-al doilea joc cu Rapid București și se califică în sferturile Cupei României.

După victoria cu 82-51 de ieri după-amiază, BCM Danzio a reușit în această dimineață un nou succes la București, împotriva Rapidului, de această dată la o diferență mai mare.

Timișorencele n-au avut nicio emoție în fața „feroviarelor”, tranșând partida încă din prima jumătate, după 24-15 la capătul primului sfert, iar apoi 44-28 la pauza mare. Partea a doua a meciului a fost tot un galop de sănătate pentru timișorence, care au marcat prin aproape toate jucătoarele înscrise pe foaie. De cealaltă parte, Rapidul n-a reușit decât 15 puncte în 20 de minute de joc. Scor final, 85-43 pentru BCM Danzio, care se impune categoric în „dubla” cu Rapidul, echipă căreia i-a luat toate cele opt sferturi.

Două jucătoare își împart poziția de „coșgeteră” în meciul de astăzi. Biljana Pesovic și tânăra Bianca Blanaru au reușit câte 17 puncte. Cele două au fost urmate pe lista marcatoarelor de Natasha Mijatovic – 15 puncte, Tiffany Brown și Nevena Saponjic – câte 12, Adina Stoiedin – 7 puncte și 13 recuperări, Miruna Crâsnic – 2 puncte și Andra Haas – 2 puncte.

About Gabriel Toth

Leave a Reply