Probleme de lot pentru CSU Poli înaintea duelului cu Dinamo


CSU Poli va primi, la sfârșitul acestei săptămâni, vizita penultimei clasate din Liga Națională, Dinamo București. Elevii lui Gligore Czari sunt favoriți în confruntarea cu „câinii”, asta deși de la alb-violeți vor lipsi doi oameni de bază, Dragan Mrakic și Mihai Timofte, ambii accidentați luni, la Odorhei.

Gligore Czari are mari bătăi de cap înaintea jocului cu Dinamo, asta deși formația sa e favorită certă în confruntarea cu bucureștenii. CSU Poli i-a pierdut, pentru câteva săptămâni, pe Dragan Mrakic și Mihai Timofte, ambii accidentați în eșecul suferit luni de „studenți”, la Odorheiu Secuiesc. „Mrakic și Timofte nu vor juca sâmbătă, asta este marea problemă, amândoi sunt destul de grav accidentați. Mrakic are ruptură musculară și va sta 3-4 săptămâni, iar în legătuă cu Timofte urmează să aflăm mai multe, dar din spusele medicilor nu prea este bine”, a declarat Gligore Czari.

Antrenorul lui CSU Poli a primit totuși o veste bună din partea staff-ului medical, Sabin Ignat fiind apt de joc, după mai bine de o lună de convalescență. „E poate singura veste bună pe acestă săptămână. Încetul cu încetul reintră în ritmul echipei. E un jucător care ne ajută foarte mult, mai ales pe apărare, dar și pe atac”, a mai spus Czari.

Adversarul de sâmbătă al alb-violeților, Dinamo, e departe de renumele pe care și l-a creat în alte vremuri. Bucureștenii ocupă penultimul loc în Liga Națională și au doar o victorie stagională, cu CSM Ploiești. „Ne așteaptă un meci nu neapărat capital, dar e obligatoriu pentru noi să câștigăm. Avem mare nevoie de cele două puncte puse în joc. Va fi un joc greu, încâlcit. Dinamo e o echipă imprevizibilă, are și momente bune în joc, dar și momente în care lasă de dorit. Noi ne dorim să ne facem jocul nostru și să ne adjudecăm  punctele”, a punctat Gligore Czari.

Căpitanul Cristian Fenici îndeamnă și el la atenție în meciul cu Dinamo și speră ca absențele lui Mrakic și Timofte să nu cântărească prea mult. „Nu se poate spune că diferența e prea mare, orice meci e greu. Noi ne pregătim foarte bine și pentru Dinamo și sperăm să-i învingem. Sprtăm să nu conteze absențele lui Mrakic șți Timofte, deși sunt doi oameni de bază”, a declarat Fenici.

Partida CSU Poli – Dinamo se va desfășura sâmbătă, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply