Președintele a revenit pe bancă la BC Danzio


După un sezon în care s-a ocupat doar de chestiuni administrative, Dan Ionescu va îmbrăca din nou treningul de antrenor. Cel care a pus bazele echipei BC Danzio îi va lua locul lui Ljubomir Kolarevic, care nu va mai continua la grupare alb-violetă din sezonul viitor.

BC Danzio va ataca sezonul 2012/2013 a Ligii Naționale cu un nou staff tehnic. Formația alb-violetă s-a despărțit în acestă vară de sârbul Ljubomir Kolarevic, cel care a reușit o clasare onorabilă, locul 6, în precedenta ediție de campionat. Locul său va fi luat de către președintele Dan Ionescu, cel care s-a mai ocupat de pregătirea tehnică în primele sezoane din viața clubului. Fondatorul grupării va fi ajutat de Veronica Gavrilă, antrenoarea care a adus două titluri naționale la grupele de juniori ale CSS Bega în această primăvară.

Prezența Veronicăi Gavrilă pe banca tehnică vine să confirme apropierea dintre BC Danzio și CSS Bega. Cele două cluburi vor colabora mult mai strâns în sezonul viitor, tinerele talente care s-au remarcat în ultimul an în Circumvalațiunii urmând să formeze „scheletul” echipei de U23.

În ceea ce privește transferurile, până în acest moment nu a fost oficializată decât aducerea Biancăi Blănaru. Conducerea va anunța mai multe date despre strategia pentru sezonul următor în preajma reunirii lotului, programată pe data de 13 august.

About Gabriel Toth

Leave a Reply