Poli organizează turneul zonal la Juniori A

FRF a stabilit astpoli juniori aăzi programul și locurile de desfășurare al turneelor zonale la Juniori A și B. Generația 1993 a Politehnicii, pregătită de Robert Frușa, va fi gazda turneului, meciurile urmând să se desfășoare în perioada 5-9 mai pe terenul 1 din complexul „Dan Păltinișanu”.

La fel ca și anul trecut, Poli Timișoara organizează turneul zonal la juniori A. Tinerii pregătiți de Robert Frușa se vor înfrunta cu Gaz Metan Mediaș, Gaz Metan Severin și Universitatea Cluj, pentru un loc în fazele superioare. Iată programul alb-violeților:

Sâmbătă, 5 mai, ora 16 Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș

Luni, 7 mai, ora 18 Poli Timișoara – Gaz Metan Severin

Miercuri, 9 mai, ora 11 Poli Timișoara – Universitatea Cluj

În cazul în care două sau mai multe echipe vor avea șanse de calificare înaintea ultimei etape, jocurile din data de 9 mai se vor desfășura concomitent, de la ora 10.

Juniorii B joacă la Alba Iulia

Juniorii B ai Politehnicii, pregătiți de Cristian Contescu, vor evolua în turneul zonal de la Alba Iulia, între 10 și 14 mai. Adversarele alb-violeților vor fi gazdele de la Unirea Alba Iulia, alături de Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu. Programul timișorenilor este următorul:

Joi, 10 mai, ora 16 Unirea Alba Iulia – Poli Timișoara

Sâmbătă, 12 mai, ora 16 Poli Timișoara – Universitatea Cluj

Luni, 14 mai, ora 9 Pandurii Tg. Jiu – Poli Timișoara

La fel ca și în cazul juniorilor A, jocurile din ultima etapă a turneului se vor desfășura concomitent, de la ora 10, în cazul în care există mai mult de o echipă cu șanse de calificare.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply