Păltinișanu rămâne alb-violet: „Sper ca al 13-lea sezon să fie cu noroc”

BC Timișoara i-a prelungit înțelegerea celui mai vechi jucător din lot. Dan Păltinișanu va mai juca cel puțin un an pentru „Leii din Banat” și speră ca sezonul 2012/2013 să mai adauge un trofeu în vitrina clubului.

După săptămâni bune de negocieri, conducerea a ajuns la un consens cu Dan Păltinișanu, care va continua și în stagiunea viitoare cu BC Timișoara. Pivotul în vârstă de 32 de ani se află în fața celui de-al 13-lea sezon pentru gruparea de pe Bega. „Era normal să rămân unde mă simt cel mai bine, acasă. Sper ca echipa să crească în valoare și să fie din nou una dintre protagonistele campionatului. Îmi doresc un nou trofeu cu Timișoara, chiar dacă este al al 13-lea meu sezon aici. Eu sper să fie cu noroc ”, a declarat Păltinișanu, pentru site-ul oficial al clubului.

Dacă Păltinișanu va continua cu BC Timișoara, nu același lucru putem spune și despre Alexandru Mihuți, care s-a despărțit de gruparea bănățeană. Pivotul care în noiembrie va împlini 24 de ani a fost pus pe liber de conducerea clubului. În continuare se așteaptă rezolvarea situației altor două nume importante ale lorului Robert Sarovic și Nenad Markovic. În cazul celui din urmă, a apărut varianta unui transfer la CSU Sibiu, acolo unde din această vară e antrenor Dragan Petricevic.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply