OFICIAL: RCM Timișoara – Steaua se va juca în nocturnă

14

Veste bună primită de RCM Timișoara. Partida cu Steaua, programată sâmbătă, 31 mai, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, se va disputa la lumina reflectoarelor, de la ora 20.

Site-ul oficial al Supeligii a comunicat astăzi programul etapelor VIII, IX și X. Punctul maxim de interes al campioanei RCM Timișoara se îndreaptă spre meciul programat în ultima zi a lunii mai, atunci când va primi vizita Stelei. În urmă cu două săptămâni, oficialii clubului anunțau că au primit aprobarea din partea Consiliului Județean de a disputa acest joc pe stadionul „Dan Păltinișanu”, dat fiind succesul înregistrat la meciul cu Farul.

Problema care mai rămăsese de rezolvat era cea a orei de disputare. Inițial, meciul era programat pentru dimineață, la ora 10, însă conducerea galben-albaștrilor a anunțat că s-au făcut toate demersurile pentru mutarea meciului la orele serii. Acest lucru a fost oficializat astăzi, partida RCM Timișoara – Steaua urmând a se disputa de la ora 20, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, în transmisiune directă pe TVR 3.

Până la partida cu Steaua, RCM Timișoara va evolua pe 24 mai, în deplasare, pe terenul vicecampioanei Știința Baia Mare. Meciul e programat să înceapă la ora 12 și va fi transmis doar online, pe rugbytv.ro.

About Gabriel Toth

Leave a Reply