Obiectiv îndeplinit! Pro Volei Arad – Universitatea Timișoara 0-3


Universitatea Timișoara a reușit să tranșeze în trei seturi duelul vestic de astăzi, de la Arad. Elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus chiar mai lejer decât era de așteptat, în fața trupei de pe locul 4, cu seturi câștigate la 19, la 13 și la 23.

Universitatea Timișoara s-a întors cu toate cele trei puncte în tolbă din deplasare în vecini, de la Arad. Antrenorul timișorenilor, Sorin Grădinaru, poate răsufla ușurat, în condițiile în care nu s-a putut baza pe Flonta, Craia, Dincă și Reitmayer, iar meciul trecut, de la Caransebeș, a fost câștigat cu oarecare emoții.

Interesant e că ambele echipe au abordat partida cu același sextet pe toată durata celor trei seturi. În ceea ce-i privește pe timișoreni, e explicabil, mai ales că Sorin Grădinaru se plângea, după meciul de săptămâna trecută, de la Caransebeș, de aportul redus venit din partea jucătorilor de pe bancă. În aceste condiții, la Arad, Mirea și Stănoiu au rămas rezerve neutilizate. În tabăra adversă, Radu Sabău a apelat la Dan Jitaru, actualmente antrenor al juniorilor de la CSS Bega și fost om de bază la Universitatea Timișoara în urmă cu câțiva ani buni.

Universitatea Timișoara a controlat clar jocul în primele două seturi, în care s-a impus cu 25-19, respectiv 25 13. Cu toate acestea, partida n-a fost departe de a fi prelungită, arădenii oferindu-le ceva emoții „studenților” în ultimul act, adjudecat în cele din urmă de fosta prim-divizionară, cu 25-23.

Universitatea a evoluat la Arad în următoarea formulă: Dragoș Unguraș, Ioan Grama, Sorin Schiesz, Cristian Bălulescu, Albert Balint, Cătălin Ungureanu, Bogdan Toma – libero. Pe bancă: Radu Mirea, Vlad Stănoiu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply