Modificări în programul amicalelor pentru ASU Politehnica

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica ar fi trebuit să dispute în această săptămână trei meciuri de verificare. Practic, ultimele teste înaintea reluării luptei pentru promovarea în eșalonul secund. Din diverse motive, două dintre testele anunțate inițial au fost anulate.

ASU Politehnica ar fi trebuit să întâlnească mâine o colegă din C4, Mama Mia Becicherecu Mic. Cele două grupări au disputat jocuri de verificare și în ultimele pauze competiționale, iar testul pentru data de 24 februarie fusese planificat încă din luna decembrie. În cele din urmă, întâlnirea s-a anulat, cele două formații nereușind să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește locul și ora de disputare a partidei. În aceste condiții, antrenorul Sorin Brîndescu își va împărți mâine lotul în două, pentru un joc-școală, la Baza 2, la ora obișnuită de antrenament, 18.

La final de săptămână, ASU Politehnica va disputa totuși două amicale, însă nici de această dată conform planului inițial. Pentru vineri se parafase un test cu ACS Comuna Recea, grupare ce evoluează în Seria a 5-a din Liga a III-a și pregătită de fostul jucător al lui Poli, Romică Buia. Deși jocul fusese fixat la cererea maramureșenilor, aceștia au anunțat între timp că nu pot efectua deplasarea la Timișoara. Astfel, alb-violeții vor juca vineri, de la ora 18, pe terenul sintetic de la Baza 2, în compania formației de Liga a IV-a, CS Dumbrăvița.

Ultimul amical dinaintea reluării campionatului rămâne cel din lista anunțată la mijlocul lunii decembrie. Sâmbătă, de la ora 12, ASU Politehnica se va deplasa în județul Bihor, la Sânmartin, pentru testul cu Luceafărul Oradea.

About Gabriel Toth

Leave a Reply