Mihai Dina s-a înțeles cu ACS Poli


ACS Poli a reușit să bată palma cu Mihai Dina, jucător de atac cu aproape 150 de meciuri în prima ligă, consacrat la Universitatea Craiova. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani e primul transfer perfectat de alb-negrii în pauza de iarnă, asta deși în ultima săptămână s-au vehiculat mai multe mutări, nerealizate în cele din urmă.

Valentin Velcea a primit întăriri în compartimentul ofensiv, acolo unde echipa a avut de suferit în tur, mai ales din punct de vedere numeric. După ce macedoneanul Filip Petkovski nu s-a mai prezentat la antrenmentele lui ACS Poli, dând curs unei oferte din țara natală, conducerea alb-negrilor s-a reorientat către Mihai Dina, fostul jucător al Universității Craiova.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a efectuat în acestă dimineață primul antrenament cu gruparea de pe Bega și, deși nu și-a pus încă semnătura pe contractul oferit de ACS Poli, spune că nu mai există niciun impediment pentru a rămâne la echipă.

„Nu am semnat încă, dar m-am îneles în proporție de 99% cu clubul. Pentru mine e un pas înainte, așa îl consider eu, chiar dacă e vorba despre liga a doua. Sper însă ca din vară să fim în prima divizie. Orașul m-a convins să vin aici, Timișoara e un oraș frumos, iar oamenii de aici iubesc fotbalul, la fel ca la Craiova. Am jucat de mai multe ori aici, și cred că meciurile dintre Timișoara și Craiova erau cele mai frumoase”, a declarat Dina, după primul antrenament cu ACS Poli.

Mihai Dina a petrecut prima jumătate a sezonului la liderul din prima ligă maghiară, Gyori ETO, pentru care a bifat 8 meciuri în campionat, reușind să și marcheze un gol. „A fost o perioadă destul de bună pentru mine în Ungaria, dar am încheiat conturile cu fosta mea echipă și am ajuns aici. Nu am urmărit deloc liga a doua din România, dar sunt convins că vom promova. N-am mai fost coechipier cu niciunul dintre băieții de aici, dar pot să spun că m-au primit foarte bine”, a mai spus Dina.

Noul fotbalist al lui ACS Poli a marcat, de-a lungul timpului, 25 de goluri în prima divizie și își dorește să scuture cât mai des plasa și la Timișoara. „Eu mi-aș dori să marchez cât mai mult, să fiu golgheterul echipei dacă se poate, dar cel mai important e să promovăm”, a conchis Dina.

About Gabriel Toth

Leave a Reply