Lipsa marcajului de handbal din sala Olimpia încurcă programul lui CH Poli

11800308_935920323121468_8973853418337234368_nHandbaliștii de la CH Poli ar trebui să dispute, în această săptămână, trei amicale internaționale la Timișoara. Meciul de mâine, cu Oroshazi FKSE, se va disputa la Jimbolia, iar cele din weekend, cu sârbii de la Radnicki Kraguevac, sunt în coadă de pește. Motivul? Lipsa marcajului de handbal în sala „Constantin Jude”.

De parcă problemele cu bugetul n-ar fi suficiente, handbaliștii de la CH Poli au mari dureri de cap în această perioadă și din alte motive. Patru săptămâni și jumătate s-au scurs de la reunire, iar handbaliștii de la CH Poli nu se pot pregăti corespunzător în sala „Constantin Jude”. Campionatul European de baschet feminin, care a programat meciurile din grupa României la Timișoara, a lăsat bătrâna sală polivalentă cu marcaj exclusiv pentru sportul cu mingea la coș. Nici acum, la aproape două luni de la încheierea meciurilor de la Timișoara (care au reprezentat, de altfel, un succes organizatoric), responsabilii sălii nu au refăcut marcajele pentru handbal.

CH Poli a efectuat cea mai mare parte a pregătirii în sala din Circumvalațiunii, iar primele patru meciuri de verificare le-a susținut departe de casă. În această săptămână însă, elevii lui Pero Milosevic ar trebui să își măsoare forțele cu adversari din Ungaria și Serbia pe teren propriu. Dacă jocurile s-au bătut de ceva vreme în cuie, retrasarea sălii rămâne în ceață.

Primul meci al săptămânii va avea loc mâine, cu maghiarii de la Oroshazi FKSE, pe care alb-violeții i-au întâlnit și săptămâna trecută, în Ungaria (partidă soldată cu o înfrângere, 26-32). Partida va avea loc însă în sala din Jimbolia, cu începere de la ora 17.

Mai apoi, pentru zilele de vineri și sâmbătă, în program figurează o dublă întâlnire cu echipa ex-polistului Nedeljko Vuckcevic, gruparea sârbă Radnicki Kraguevac. Cele două întâlniri s-ar putea desfășura la Timișoara doar în cazul în care marcajul pentru handbal va fi trasat până vineri. În caz contrar, locația meciurilor va fi schimbată, tot Jimbolia fiind prima variantă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply