Juniori B: Înfrângere neașteptată pentru Poli la Deva

Juniorii B ai Politehnicii au pierdut astăzi, scor 1-2, la Deva, la capătul unui meci pe care timișorenii l-au abordat extrem de relaxat.

Poli Timișoara s-a împiedicat la Deva, acolo unde începutul ca din tun al gazdelor le-a turnat plumb în ghete juniorilor lui Cristian Contescu. Gazdele au deschis scorul chiar în secunda 10, la o fază în care fundașul polist Torok s-a ales cu capul spart. În minutul 10, devenii aveau deja 2-0, iar socoteala de acasă a alb-violeților începea să se năruie. Terenul greu de sub Cetate i-a împiedicat pe timișoreni să-și etaleze obișnuitul joc de construcție, nereușind decât să reducă din handicap, la mijlocul reprizei secunde, grație golului înscris de Schiau.

„Ne-am creat destule ocazii, însă n-am reușit să le concretizăm. Am surferit o înfrângere neașteptată, venită și pe fondul unei relaxări a jucătorilor noștri, care s-au văzut cu sacii în căruță. Adevărul este că Deva e o echipă mult inferioară nouă. Oricum, acest rezultat nu ne periclitează calificarea. Suntem în grafic, dar încetul cu încetul se conturează zona și am putea avea adversari mai dificili în fazele superioare”, ne-a declarat antrenorul juniorilor B de la Poli, Cristian Contescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply