Juniori A: ACS Poli depășește net Hunedoara


Juniorii mari ai lui ACS Poli au înregistrat astăzi o nouă victorie. Elevii lui Cristian Contescu au trecut de FC Hunedoara, scor 4-1, distanțarea pe tabelă fiind realizată în jumătatea a doua a meciului.

ACS Poli a obținut astăzi o nouă victorie în campionatul de juniori A, de această dată în fața celor de la FC Hunedoara. Deși alb-negrii erau favoriți cerți înaintea întâlnirii, începutul de meci le-a aparținut oaspeților, care au deschis scorul în minutul 21. Cristi Bărbuț avea să restabilească însă egalitatea, șapte minute mai târziu, cu o lovitură de cap.

ACS Poli a intrat cu 1-1 la pauză, însă a revenit pe teren mult mai motivată, reușind în cele din urmă să-și adjudece victoria. În chiar primul minut al mitanului secund, Stoichescu, proaspăt intrat în teren, l-a învins pe portarul hunedorenilor cu o lovitură de cap. Alb-negrii au continuat să controleze jocul, însă n-au mai scuturat plasa porții adverse decât în minutele de final. În minutul 80, Bărbuț și-a trecut în cont „dubla”, din penalti, iar în ultimul minut de joc, Denis Radosav a urcat scorul la 4-1, după o centrare a lui Stoichescu.

Tehnicianul juniorilor A de la ACS Poli, Cristian Contescu, a abordat jocul de astăzi în următoarea formulă: Trițoiu – Moja, Bocșan, Torovici, Mureșan – Bărbuț, Opriș, Duțu, Popescu – Radosav, Ciobanu. Au mai intrat Stoichescu, Popa, Scheau și Lihoni.

About Gabriel Toth

Leave a Reply