Informatica Timișoara a înregimentat un nou internațional sârb

2_600x400Informatica Timișoara a perfectat transferul lui Dusan Milojevic, component al echipei naționale a Serbiei, gazdă a Campionatului European care va începe mâine. Noul echipier al bănățenilor provine de la gruparea KMF Kalča Memoris Niš.

Născut la 6 martie 1986, Dusan Milojevic a reușit deja să se acomodeze cu sala „Constantin Jude”, fiind prezent în lotul Serbiei din amicalul cu România, disputat la finele lunii noiembrie a anului trecut. Milojevic se pregătește de EURO 2016, care începe mâine, chiar în Serbia, în lotul național al vecinilor noștri mai figurând alți doi jucători de la Informatica, Stefan Rakic și Slobodan Janjic.

Informatica a ajuns la patru transferuri perfectate în această iarnă, după reșițenii „Sile” Giurcanu și Valentin Ilaș și fostul atacant al lui Poli din fotbalul pe teren mare, Florin Dochița, care lucrează intens în această perioadă pentru a deveni pivot în futsal.

Următorul joc pentru Informatica Timișoara va avea loc la începutul săptămânii viitoare. Luni, de la ora 18, la sala „Constantin Jude”, se va disputa derby-ul Banatului, timișorenii urmând a se duela cu Muncitorul Reșița. Partida contează pentru etapa a 17-a a Ligii I de futsal.

About Gabriel Toth

Leave a Reply