Informatica încearcă să șteargă impresia jocului de la Iași, dar fără portarul Iancu

© Emanuel Titus Iliesi

Vlad Iancu e în conflict deschis cu Robert Lupu și Florin Matei, după eșecul Informaticii de sâmbăta trecută, de la Iași (Foto © Emanuel Titus Iliesi)

Informatica Timișoara a început cu stângul play-off-ul Ligii I de futsal, pierzând în weekend, cu 4-3, pe terenul lui CSMS Iași, în primul meci al duelului din sferturile de finală. Bănățenii sunt astfel obligați să câștige jocul de mâine, de la sala „Constantin Jude”, pentru a împinge disputa în meciul decisiv, care se va disputa tot în fieful echipei pregătite de Robert Lupu.

Starea de spirit din vestiarul Informaticii nu e deloc bună după startul nereușit din play-off. După înfrângerea de sâmbătă, de la Iași, s-a iscat un conflict între portarul Vlad Iancu, antrenorul-jucător Robert Lupu și Florin Matei (cu toții veniți în vară de la Autobergamo Deva), amplificat de postările goalkeeperului pe pagina sa de Facebook. Pe un ton vehement, Iancu se plânge de faptul că ar fi fost scos țap ispășitor pentru eșecul din Moldova și a amenințat că părăsește echipa. “Nu mai vreau sa aud de voi, falşilor. Califică tu cu fratele tau echipa. Eu sunt zero pentru tine. Baftă”, e doar unul dintre mesajele postate de Vlad Iancu pe Facebook, în noaptea de luni spre marți.

Conflictul cu Vlad Iancu a fost confirmat și de Robert Lupu, care a pus ieșirea portarului pe seama consumului de alcool. „Matei i-a reproșat lui Iancu că putea să-l ajute acolo la un gol… Bea prea mult din păcate și îl afectează”, a declarat antrenorul-jucător al Informaticii, pentru pressalert.ro.

Vlad Iancu se află în continuare sub contract cu Informatica, pentru care a semnat, vara trecută, pe o perioadă de doi ani. Totuși, la meciul (sau meciurile) cu CSMS Iași din această săptămână, buturile timișorenilor vor fi apărate, cel mai probabil, de Vasile Giurcanu.

Informatica va întâlni CSMS Iași mâine, de la ora 19, la sala „Constantin Jude”. În cazul unui succes al timișorenilor, cele două echipe se vor duela și vineri, în jocul decisiv pentru calificarea în semifinale, programată tot pe Bega, de la ora 16.

About Gabriel Toth

Leave a Reply