Fenici a contribuit cu un gol la victoria zdrobitoare a României


Naționala de handbal masculin a României a obținut sâmbătă o nouă victorie categorică în grupa de precalificare la C.E. 2014 din Israel. Elevii lui Eliodor Voica au învins Irlanda cu 39-11 (18-6).

După victoria fără emoții din fața Belgiei de vineri, tricolorii au reușit ieri un nou succes clar, de această dată în fața Irlandei. Băieții lui Eliodor Voica n-au întâmpinat nici cea mai mică problemă în fața modestei reprezentative a Irlandei, care a contat extrem de puțin în ofensivă, făcând cu greu față și atacurilor tricolore. La pauză, scorul era deja de 18-6 în favoarea României, care a fost la fel de productivă în partea secundă, ajungând la un total de 39 de goluri.

Polistul Cristian Fenici a marcat un singur gol pentru România în partida de ieri, de la Rishon Lezion, asta și pentru că Eliodor Voica a încercat să-șio odihnească oamenii de bază pentru decisivul de astăzi, cu țara gazdă.

România va întâlni Israelul astăzi, de la ora 18, iar învingătoarea va merge mai departe, în grupele preliminare ale C.E. 2014. Ambele echipe au câte două victorii până în acest moment, israelienii trecând de Belgia cu 31-28.

About Gabriel Toth

Leave a Reply