Euro 2014: Aneta Pârvuţ o înlocuieşte pe Adriana Nechita, accidentată

tadici parvutŞtirea zilei din lotul handbalistelor tricolore e schimbare forţată de împrejurări, la nivelul postului de extremă dreapta. Adriana Nechita, accidentată ieri în meciul cu Danemarca este înlocuită de azi de Aneta Pârvuţ, care a fost chemată de urgenţă de acasă.

Pârvuţ a ajuns la Debrecen cu doar o oră înaintea antrenamentului de după amiază pe care jucătoarele române l-au făcut în sala de joc din oraşul maghiar. Ea a fost în lotul lărgit cu care Tadici a făcut stagiul de pregătire de la Cluj, ultimul dinaintea venirii la europene. “Am avut un sentiment că mă voi întoarce la echipa naţională. Îmi pare rău de Adriana, am emoţii, dar sper ca la ora meciului să fiu montată şi să pot da totul. Chiar le-am găsit pe fete foarte bine şi mă bucură lucrurl acesta” a spus Pârvuţ, jucătoare legitimată la SCM Craiova.

Adriana Nechita s-a accidentat aseară în jocul cu danemarca, fiind busculată în timpul unui contraatac; nu neapărat forţa contactului cu adversara a fost puternică ci modul cum a căzut Nechita, ea fiind diagnosticată cu luxaţie de umăr.

România pregăteşte jocul cu Ucraina, de mâine seară ora 19,15. Victoria le asigură tricolorelor prezenţa în grupele principale, acolo unde s-au calificat deja Spania (din grupa A) şi Norvegia (din grupa B). Astăzi, la campionatul European se joacă etapa a 2-a şi în grupele ce se desfăşoară în Croaţia. În grupa C se desfăşoară partidele Olanda-Suedia (ora 19) şi Croaţia-Germania (ora 21,15), iar în grupa D, avem meciurile Serbia-Franţa (ora 19) şi Croaţia-Muntenegru (ora 21,15).

Leave a Reply