Etapa a doua a sezonului indoor de atletism: Șanse la medalii pentru Ioana Gheorghe și Cosmin Dumitrache

dumitrache frontCea de-a doua etapă a Campionatelor Naționale indoor de seniori, tineret și juniori 1 debutează astăzi, în sala din complexul „Lia Manoliu” din București. Pe listele de start, figurează 13 atleți timișoreni, șanse mari la medalii având Ioana Gheorghe și Cosmin Dumitrache.

Sezonul de sală a debutat săptămâna trecută, la Bacău, acolo unde prima etapă a „Naționalelor” a fost legată, ca de obicei, de Campionatele Naționale Universitare. O singură medalie de aur obținută de atletismul timișorean în weekend-ul trecut, prin Cosmin Dumitrache, la 60m garduri.

Hurdlerul în vârstă de 20 de ani e printre favoriții probei și în acest final de săptămână, în etapa a doua a Campionatlor Naționale. Zestrea de medalii a Timișoarei ar putea fi îmbogățită și de Ioana Gheorghe – desemnată, vă reamintesc, sportiva anului 2014 în Timiș. Sprintera în vârstă de 17 ani concurează astăzi în proba de 60m plat și figurează printre sportivele cu șanse la podium.

În total, un număr de 13 sportivi de la cluburile CSM Timișoara și LPS Banatul vor concura în această etapă a Campionatelor Naționale. Iată probele în care for participa:

60 m – feminin: Ioana Gheorghe;
60m – masculin: Cosmin Dumitrache;
400m  – feminin: Delia Irimia, Diana Franțescu, Livia Cristurean, Antonia Ignat;
400m – masculin: Nicolae Jurjiu, George Ursachi, Marcus Drăghici, Marko Avramovici, Gabriel Grunwald, Alberto Gheorghescu;
60m garduri: Cosmin Dumitrache;
800 m – feminin: Delia Irimia, Antonia Ignat, Diana Franțescu;
800m – masculin: Nicolae Jurjiu, Ervin Gașpar, Marko Avramovici, Ilie Brancu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply