Două înfrângeri pentru CSU Poli la Novi Sad


CSU Poli a pierdut ambele jocuri disputate ieri, în cadrul primei zile a turneului memorial „Bogdan Rodic” de la Novi Sad. Alb-violeții au cedat mai întâi la limită, 26-27, în fața croaților de la Nexe Nasice, pentru ca apoi să piardă și în fața sârbilor de la Jugovic Kac, scor 23-26.

CSU Poli n-a avut noroc în cele două meciuri disputate ieri în cadrul Memorialului „Bogdan Rodic” de la Novi Sad. Elevii lui Nedeljko Vuckovic au înregistrat două înfrângeri, continuând „tradiția” sezonului trecut în care, deși se află la conducere în ultimele minute, alb-violeții se văd înfrânți în cele din urmă, pe fondul ineficienței din atac.

În primul joc, cu vicecampioana croației, Nexe Nasice, alb-violeții au făcut un joc destul de bun. Cele două echipe au mers cap la cap pe toată durata partidei, la pauză tabela sălii din Novi Sad indicând 15-15. În ultimele două minute, Poli s-a aflat la conducere, însă cei de la Nexe au gestionat mai bine finalul și s-au impus la limită, cu 27-26.

În ultimul meci al zilei, care a început la 22.15 (ora României), timișorenii au înfruntat gruparea sârbă Jugovic Kac, echilibrul păstrându-se și în acest meci. La pauză, „plavii” conduceau cu 11-10, însă în repriza secundă, alb-violeții păreau să-și revină, având la un moment dat și trei goluri avans. Greșelile repetate din atac i-au costat însă din nou pe băieții lui Nedeljko Vuckovic, care s-au văzut învinși cu 26-23, înregistrând astfel cel de-al treilea eșec din tot atâtea meciuri amicale disputate în această vară.

Pentru CSU Poli n-a mai rămas decât lupta pentru evitarea ultimei pozții din clasamentul final al turneului. Astăzi, începând cu ora 14.45, alb-violeții vor disputa finala pentru locul 5, cu RK Split.

About Gabriel Toth

Leave a Reply