Danzio merge la Alba Iulia cu obiectivul îndeplinit

BCM Danzio a reubcm danzio timisoarașit încă de săptămâna trecută ceea ce și-a propus înaintea acestui sezon și va merge la Alba Iulia, pentru duelul locurilor 5-6, fără presiunea rezultatului. Gruparea ardeleană e favorită clară, mai ales după investițiile masive făcute la nivelul lotului de-a lungul acestei ediții.

Violetele și-au asigurat locul 6, după dubla victorie cu CSBT Alexandria și vor începe mâine seria pentru poziția a 5-a, la Alba Iulia. Timișorencele vor merge relaxate în Cetatea Unirii, ratarea urcării a încă unui loc în Divizia A nefiind considerată o tragedie.

„Vom încerca să facem un joc cât mai bun cu Alba Iulia, mai ales pe teren propriu. Dar dacă vom pierde în fața lor și vom rămâne pe 6, e bine. Acesta a fost obiectivul nostru de la început”, a precizat, încă de săptămâna trecută, antrenorul Ljubomir Kolarevic, mulțumit în cele din urmă cu realizăîrile din acest sezon.

Tehnicianul sârb nu va avea la dispoziție una dintre jucătoarele de bază, Nevena Saponjic fiind convocată la echipa națională a Serbiei. De partea cealaltă, Universitatea Alba Iulia are în lot jucătoare ce și-au demonstrat valoarea în campionatul intern, precum Taneisha Harrison, Rebecca Tobin și, bineînțeles, Ancuța Stoenescu, cea care s-a trasnferat în iarnă la trupa ardeleană tocmai de la Timișoara.

Prima partidă a seriei pentru stabilirea locului 5 va avea loc mâine, de la ora 17, la Alba Iulia, urmând ca meciul 2 să se dispute diminică, la Timișoara. În caz de egalitate, jocul decisiv va avea loc pe terenul ardelencelor, la data de 9 mai.

About Gabriel Toth

Leave a Reply