CSU Poli se întoarce victorioasă de la Târgu Jiu


CSU Poli a obținut prima victorie în deplasare după mai bine de patru luni, reușind să se impună sâmbătă, la Târgu Jiu, cu 21-20. Alb-violeții au avut însă parte de un final cu emoții, cu doar un gol marcat în ultimele 13 minute.

CSU Poli s-a aflat la timona jocului în debutul partidei, conducând la unul și două goluri până în minutul 23. Gorjenii și-au revenit înainte de pauză, iar la finalul primelor 30 de minute de joc, tabela sălii din Târgu Jiu arăta 11-10 în favoarea gazdelor.

Începutul părții secunde a continuat cu cele două formații mergând cap la cap, alb-violeții reușind să se desprindă însă la mijlocul reprizei, când au marcat cinci goluri consecutive și au urcat scorul la 18-14.  În minutul 47, CSU Poli a condus chiar la cinci lungimi, 20-15, însă pe final a avut mari emoții, gorjenii reușind să reducă diferența la un singur gol. Rezultatul final, 21-20 în favoarea timișorenilor a fost bătut în cuie deja cu trei minute înaintea expirării timpului.

Pentru CSU Poli e abia al doilea succes extern din acest sezon, după cel din 13 octombrie, de la Ploiești. Totuși, trebuie spus că alb-violeții sunt neînvinși pe teren străin în 2013, acumulând 3 puncte din cele două deplasări efectuate până acum, la Reșița și Târgu Jiu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply