CSU Poli încearcă imposibilul în Cupă: „Avem minimum 40% șanse”

CSU Poli - CS Caras Severin (27) (Small)
Actualul lot al lui CSU Poli se află pe punctul destrămării, însă elevii lui Gligore Czari încearcă o ultimă surpriză. Vineri, alb-violeții vor evolua în sferturile Cupei României, împotriva vicecampioanei Știința Bacău, favorită certă conform calculelor hârtiei.

Incertitudinea planează asupra handbaliștilor alb-violeți, înaintea campaniei din Cupa României. Cea mai mare parte a lotului e deja cu gândul la alte zări, vara anunțând o schimbare aproape completă a feței echipei. Cu toate acestea, Grasu & co. au o ultimă șansă, ce-i drept, infimă, de a pleca de la Timișoara cu salariile întregi. Pentru asta ar trebui să învingă vineri vicecampioana Știința Bacău.

„Am avut ghinion la tragerea la sorți. Am fi putut să avem și șansă, să nu jucăm cu Constanța sau Bacău, dar așa au decis sorții. Chiar dacă sunt vicecampioni, și cei de la Bacău sunt pe final de sezon, poate profităm și noi de faptul că ei și-au îndeplinit deja obiectivul. Avem șanse de minimum 40% să ne calificăm, e clar că nu vom merge să ne dăm la o parte”, e de părere antrenorul secund al echipei, Dan Dumitru.

Pentru căpitanul alb-violeților, Cristian Fenici, va fi un meci special, acesta parafând deja o înțelegere cu formația din Bacău. „E clar că va juca, își dorește să plece cu capul sus de la Timișoara, e un caracter puternic și un simbol al echipei noastre. Din discuțiile cu el, chiar își dorește să ne calificăm mai departe”, a declarat Dan Dumitru.

CSU Poli nu e ocolită de accidentări nici înaintea ultimului weekend din calendarul competițional. Mai vechilor accidentați Halcă, Torbica și Antonaru li s-a alăturat și Gorijan Spahic, cu dureri la genunchi, care nu va face deplasarea la Brașov. În plus, Andrei Grasu și Cristian Fenici se confruntă la rândul lor cu mici probleme medicale, dar mai mult ca sigur cei doi vor juca împotriva Bacăului.  O veste bună e revenirea între buturi a lui Răzvan Vâlceanu, învoit pentru meciul de la Constanța din cauza unui deces în familie.

CSU Poli Timișoara – Știința Bacău, ultima dintre cele patru semifinale ale Cupei României, se va desfășura vineri, cu începere de la ora 20, în Sala Sporturilor din Brașov.

About Gabriel Toth

Leave a Reply