CSU Poli a trecut cu greu testele cu CSM Oradea


CSU Poli a profitat de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale din preliminariile Campionatului European din 2014 și a susținut două teste în acest sfârșit de săptămână, în compania divizionarei secunde CSM Oradea. Alb-violeții au câștigat la limită primul joc (24-23), pentru ca meciul al doilea să se încheie la egalitate (25-25).

Deși la prima vedere, cele două rezultate înregistrate de elevii lui Vuckovic nu arată deloc bine, trebuie spus că la alb-violeți au lipsit nu mai puțin de șase jucători, din diverse motive: Cristian Fenici, Andrei Grasu, Sabin și Marius Ignat, Dragan Mrakic și Marius Cristescu.

Alb-violeții au câștigat primul joc, desfășurat vineri, la Sânnicolau Mare. După 12-7 la pauză, divizionara secundă a reușit să echilibreze disputa în partea secundă, astfel că în final, CSU Poli a fost nevoită să se mulțumească cu o victorie la limită, 24-23. Cei mai buni marcatori ai bănățenilor au fost Timofte – 5, Spahic – 4 și Arseni – 4.

Sâmbătă dimineață, cele două formații și-au dat din nou întâlnire, de această dată în sala „Constantin Jude”. Față de primul joc, CSU Poli a avut mai mult de pătimit, orădenii conducând după prima jumătate de oră cu 13-8. Alb-violeții și-au revenit în partea secundă, reușind în cele din urmă să salveze o remiză, 25-25. Cel mai bun marcator al prim-divizionarei a fost Spahic – 10, urmat de Vasile – 4.

Să mai spunem că în tabăra bihoreană evoluează patru foști componenți ai Politehnicii. Este vorba despre portarul Cristian Tcaciuc și de jucătorii de câmp Alin Macovei, Radu David și Adrian Țone.

CSU Poli va mai susține un test la mijlocul săptămânii viitoare, împotriva unei alte divizionare secunde, HCM Baia Mare (fostă Minaur).

About Gabriel Toth

Leave a Reply