Cornel Predescu, hotărât înaintea meciului cu Dunărea Călărași: „Nu avem decât varianta victoriei”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara se întoarce pe stadionul „Dan Păltinișanu” cu prilejul unei partide extrem de interesante, în compania uneia dintre cele mai în formă grupări din campionat, Dunărea Călărași. „Băieții în Ghete” sunt nerăbdători să evolueze pe cea mai încăpătoare arenă a orașului și să-și treacă în cont un succes cu prilejul acestui prim meci pe „Marele Oval”.

E și cazul mijlocașului Cornel Predescu. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani spune că, în ciuda formei etalate de Dunărea Călărași în ultimele șase etape, el și colegii săi nu își mai permit pași greșiți.

„Ne bucură foarte mult revenirea echipei pe stadionul «Dan Păltinișanu». E pentru prima oară în acest sezon. Suntem conștienți că nu avem decât varianta victorie în această partidă. Știm că Dunărea Călărași a înregistrat șase victorii consecutive de la venirea lui Dan Alexa. Știm ce ne așteaptă, știm că va fi un meci dificil, dar suntem montați, suntem încrezători și sperăm să obținem toate cele trei puncte”, a declarat Predescu.

Alb-violeții nu au acumulat decât un punct din ultimele trei partide (cu Hermannstadt, Balotești și Afumați), deși jocul etalat de echipă în fiecare dintre aceste întâlniri a fost, per total, unul bun.

„Se pare că în ultimele trei meciuri nu am înregistrat rezultatele dorite, chiar dacă, din punctul meu de vedere, jocul nostru a fost în creștere. Sperăm să reglăm anumite aspecte ale jocului, pe care nu le-am gestionat până acum așa cum ar fi trebuit și să obținem de acum înainte rezultate pozitive. Să începem și noi o serie de victorii, de ce nu?”, spune Cornel Predescu.

Mijlocașul sosit în vară la Timișoara, după o aventură la gruparea albaneză Skenderbeu (actualmente participantă în grupele Europa League!), a reușit etapa trecută, la Afumați, să marcheze primul său gol în tricoul alb-violet.

„Mă bucur foarte mult că am spart gheața, dar îmi pare rău că nu am reușit să ajut echipa la final prin golul meu. Sper să fie un început pentru mine, chiar dacă suntem aproape de jumătatea turului de campionat. Îmi doresc să ajut mai mult echipa de acum înainte”, a mai spus Predescu.

Partida Politehnica Timișoara – Dunărea Călărași, din cadrul etapei a 10-a din Liga a II-a, va avea loc mâine, de la ora 16:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply