Cine va sta singur în fotoliul de lider? ASU Politehnica – CS Dumbrăvița, capul de afiș al rundei a VI-a

10325395_637516106332855_7575183262240464762_nASU Politehnica revine sâmbătă pe „Știința”, după un exil forțat pe CFR. Adversarul alb-violeților va fi CS Dumbrăvița, singura formație ce a reușit să mențină aceeași cadență în acest start de sezon, acumulând tot maximum de puncte după cinci etape.

Antrenorul alb-violeților, Paul Codrea, se așteaptă la o confruntare extrem de dificilă, în fața trupei pregătite de Florin Macavei. De altfel, fostul internațional a declarat, în mai multe rânduri, că vede formația din Dumbrăvița printre pretendentele la promovare, judecând după campania de transferuri efectuată de alb-verzi în această vară.

„Ne așteptăm la un meci foarte greu. Și ei au schimbat mult, au o echipă experimentată, cu jucători de nivelul diviziei C. Poate singurul lor minus e la capitolul omogenitate, nu cred că au avut timpul necesar să se sudeze foarte bine, chiar dacă rezultatele de până acum au fost bune. Dar să nu uităm, ei încă nu au jucat contra echipelor cu pretenții. Vom vedea ce va fi, e un test atât pentru ei, cât și pentru noi. Am avut probleme contra celor de la Dumbrăvița și anul trecut, când nu erau atât de puternici. Sunt convins că va ieși un meci frumos și cel mai bun să câștige”, ne-a declarat Paul Codrea.

ASU Politehnica și-a ispășit pedeapsa primită la Comisia de Disciplină a FRF și, după două meciuri considerate pe teren propriu în exil pe „CFR”, fără spectatori, alb-violeții revin pe „Știința”, unde se vor bucura și de susținerea galeriei.

„E un mare plus. Practic, debutăm pe teren propriu, pentru că până acum am jucat doar în deplasare. În sfârșit jucăm acasă, cunoaștem bine terenul, ne place, ne simțim bine cu fanii noștri în spate, care sperăm că ne voi împinge spre victorie”, ne-a mai spus Codrea.

O altă veste bună pentru timișoreni e golirea aproape completă a infirmeriei, singurul indisponibil cert fiind, în acest moment, Dinu Rebenciuc, cel ce a suferit un accident rutier săptămâna trecută și a fost operat la claviculă. În rest, au revenit mai vechii accidentați Narcis Damian, Flavius Tulcan și Brian Filimon, deși cu toții mai au de recuperat la pregătirea fizică. În plus, Samuel Feraru, cel ce în meciul trecut, de la Jimbolia, a suferit o fractură de piramidă nazală, va evolua cu o mască specială în următoarea perioadă.

Partida ASU Politehnica – CS Dumbrăvița se va disputa sâmbătă, de la ora 17, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply